Fórum » Canon fórum

Canon DL 2OOO GM

DartMaul
DartMaul 2011-02-10 12:17:14+01
ahojte,

viete mi povedať čo je to za fotak ? je to niečo kvalitne alebo nekvalitny šmejd a kolko može tak cca stať ? . prípade mi viete poradiť nejaky lacny zaroven kvalitny fotak pre začiatčnika ? ˇˇDakujem.

uncle_roxor
2011-02-10 16:54:30+01
príspevok od: asklen
neurazaj animakov !!!!
hlboko sa ospravedlnujem, nechcel som urazit

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2011-02-10 17:31:00+01
príspevok od: haplo602
ROFLMAO ... to su perly
Ahahaha, \"COLOUR VIEWFINDER\"

DartMaul
2011-02-10 17:31:49+01
asi vcelku nechapm toto forum. prečo sa nemože aspon jede z vas vyjadrit k veci vobec neviem čo je to za fotak a to je dost na prd na to kolko je tu už prispevkov ...prosim o mormálnu dedukciu dakujem.

H1tM4nCoRp
2011-02-10 17:42:30+01
príspevok od: DartMaul
asi vcelku nechapm toto forum. prečo sa nemože aspon jede z vas vyjadrit k veci vobec neviem čo je to za fotak a to je dost na prd na to kolko je tu už prispevkov ...prosim o mormálnu dedukciu dakujem.
http://www.makofoto.cz/aktuality/canomatic.htm
skus si to precitat...
hovori to za vsetko.

ak si to cele precitas a nicomu z toho nepochopis a ani nevycitis tu ironiu od toho autora tak potom este raz napis

Marcel Rebro
2011-02-10 17:45:46+01
príspevok od: H1tM4nCoRp
skus si to precitat...
hovori to za vsetko.

ak si to cele precitas a nicomu z toho nepochopis a ani nevycitis tu ironiu od toho autora tak potom este raz napis
tento link tu uz bol ... napisal este vela krat ... si robi prdel ... neverim ze niekto moze byt az tak zabrzdeny ...

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2011-02-10 17:49:38+01
Tak teda z vyššie uvedeného článku vyvodzujem, že nie, neoplatí sa to A tip na lacné foto napríklad Canon EOS 450D + 50mm f/1.8. (napríklad...)

H1tM4nCoRp
2011-02-10 17:54:44+01
príspevok od: Marcel Rebro
tento link tu uz bol ... napisal este vela krat ... si robi prdel ... neverim ze niekto moze byt az tak zabrzdeny ...
ja neviem co vlastne po nas chce?
aby sme mu tu urobili rozbor fotaku asi...

takze priama odpoved na tvoju otazku, ten fotak ma naklady na vyrobu asi do 30 eur. Ked ten fotak stoji niekde 150 eur tak tych 120 eur je zarobok na kazdom blbcovi co si ten fotak kupi...

je to cista hlupost vyrobena z plastu, to nie je ani zrkadlovka, je to nieco ako kompakt ( aj to sa mi nezda)

objektiv co tam je je taktiez kus plastu, rovnako ako skla v nom, to ze nieco nie je v poriadku musi uz indikovat ta clona...

takze vyjadrenie za vsetkych co sa ti to snazili vysvetlis s usmevom

- NEKUPUJ TO, JE TO HLUPOST -

radsej ako amater pouvazuj o nejakej bazarovej digitalnej zrkadlovke, precitaj si tu na ephoto fotoskolku, tam dostanes odpoved na vsetky svoje otazky

Kaiman81
2011-02-10 18:18:02+01
ahojte,

viete mi povedať čo je to za fotak ? je to niečo kvalitne alebo nekvalitny šmejd a kolko može tak cca stať ? . prípade mi viete poradiť nejaky lacny zaroven kvalitny fotak pre začiatčnika ? ˇˇDakujem.
Si asi robíš srandu,nie...!?

Kaiman81
2011-02-10 18:22:14+01
Asi by som k tomu tolko,že kto vôbec zvažuje kúpu tohoto akože \"fotáku\" tak tomu foták myslím foták naozaj nepatrí...

H1tM4nCoRp
2011-02-10 19:12:49+01
príspevok od: Kaiman81
Asi by som k tomu tolko,že kto vôbec zvažuje kúpu tohoto akože \"fotáku\" tak tomu foták myslím foták naozaj nepatrí...
ako hovorim ta clona 6.3 na 50mm uz o niecom hovori...

DartMaul
2011-02-11 11:06:56+01
a viete mi pordit nejaky fotak pre začiatočnika ?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2011-02-11 11:20:51+01
a viete mi pordit nejaky fotak pre začiatočnika ?
Dam ti jednu radu. Prv nez polozis otazku skus sa nad nou zamysliet, ci je dobre formulovana. Ci ten, kto ma na nu odpovedat, ma dostatok informacii aby mohol vypracovat uspokojujucu odpoved. Tebe sa zatial dari davat tak vseobecne otazky, ktore nevedyu k ziadnemu vyfiltrovaniu informacii. Nikoho tu nebavi z teba dolovat podrobnosti o tom, co chces fotut, kolko mas rokov, ake mas skusenosti, kolko chces investovat, ake su tvoje plany do buducna, aka je tvoja zakladna predstava, tvoj predbezny vyber a pod. Ja sobne mam 50 odpovedi natvoju otazku, ale ani jedna ti asi nepomoze, pokial nebudes mat aspon zakladnu predsatavu co chces a nepodelis sa s nami o nu.

H1tM4nCoRp
2011-02-11 11:50:55+01
príspevok od: Karol Srnec
Dam ti jednu radu. Prv nez polozis otazku skus sa nad nou zamysliet, ci je dobre formulovana. Ci ten, kto ma na nu odpovedat, ma dostatok informacii aby mohol vypracovat uspokojujucu odpoved. Tebe sa zatial dari davat tak vseobecne otazky, ktore nevedyu k ziadnemu vyfiltrovaniu informacii. Nikoho tu nebavi z teba dolovat podrobnosti o tom, co chces fotut, kolko mas rokov, ake mas skusenosti, kolko chces investovat, ake su tvoje plany do buducna, aka je tvoja zakladna predstava, tvoj predbezny vyber a pod. Ja sobne mam 50 odpovedi natvoju otazku, ale ani jedna ti asi nepomoze, pokial nebudes mat aspon zakladnu predsatavu co chces a nepodelis sa s nami o nu.
Asi najpodstatnejsie budu peniaze kedze planoval kupovat to kvoli comu vznikla tema

Mexx
2011-02-11 18:33:05+01
príspevok od: uncle_roxor
30 sekund s googlom, nazor si urob sam ...

... on to chlapec určite hľadal ale keďže do google napísal v názve miesto 0-núl ... O-čka tak našiel makový prd. Keby to tak všetci robili tak to vyhľadávanie môžu zrušiť.

momentálne gúgl indexuje iba túto stránku 3FOTO s názvom Canon DL 2OOO GM
... teda ephoto

asklen
2011-02-15 08:29:55+01
príspevok od: uncle_roxor
hlboko sa ospravedlnujem, nechcel som urazit
ved preto inac by si mal po vtakoch

zelovoc
2011-02-15 10:05:15+01
kup si gakken flex, uz ked chces lomo.

Strana 2 z 2

Inzercia