Fórum » Canon fórum

Ostrenie(AF) na 7D

JB.photo
JB.photo 2011-03-02 17:14:23+01
Zdravim. Potrebujem radu asi od vlastnikov 7Dcka. Mam problem,ze pri ostreni uz aj do mierneho protisvetla(akykolvek zdroj svetla) neblikne vybraty,alebo vybrate zaostrovacie body. Potvrdzovacie svetlo dole v rohu hladaciku blikne,aj zvukova signalizacia,ale tie body nie. Ze ci to je zavada alebo je to ok. Proste ked chcem ostrit do okna napr. tak preostruje,tvari sa ze zaostri,svetielko blikne,ale vybraty bod neblikne na cerveno. Posuniem vyrez troska dalej,kde neni protisvetlo a bod blikne na cerveno ako by podla mna mal. Snad som to napisal zrozumitelne. Bolo to aj v prolaike a tam povedali,ze to ma rozne a vela nastaveni,ze to bude v tom. Cize vobec nepomohli,ani neukazali v akom menu sa to akoze da nastavit. Manual som studoval,ale nic som tam nenasiel. Dakujem za odpovede.

viking81
2011-03-06 09:21:23+01
ja len doplnim ze toto sa tu uz davnejsie riesilo a myslim ze je to chyba firmware (chyba..alebo vlastnos) , ze za slabsich svetelnych podmienok nejde na 8 fps...proste to ber ako funkciu 7D a nereis ani vtedy sa to tu nijako nevyriesilo si myslim

markato1
2011-03-06 14:44:46+01
príspevok od: zolec
1/3 sekundy ja tretina sekundy, teda cas je 1/3. 1/30 je tridsatina sekundy.. ja len pre upresnenie, nemyl si lomitko s desatinnou ciarkou
samozrejme ta nula tam uz nemala byt,moja chyba

mathino
2011-04-10 00:48:23+02
Niekde som čítal (tuším Canon Rumors - podobný problém), že je to vraj v nastavení NOISE reduction na vysokom ISO, skús to vypnúť (resp. povypínať všetky zlepšovaký na NR). Príde mi to aj logické, lebo keď to má ešte spracovávať šum na vysokom ISO, tak rýchlosť musí ísť dole.

Vyskúšaj a daj vedieť

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()