Fórum » Canon fórum

canon 400D

Radussio
2011-03-04 21:05:28+01
mám taký problém, vždy pri zapnutí fotoaprátu, ked je ovládač v pozícii manuál, tak mi vyskočí blesk, ako sa to dá odstrániť?

Peter Svoboda
ocenenie redakciou 2011-03-04 21:18:50+01
príspevok od: Radussio
mám taký problém, vždy pri zapnutí fotoaprátu, ked je ovládač v pozícii manuál, tak mi vyskočí blesk, ako sa to dá odstrániť?
netlač pri tom gombík na otváranie blesku vľavo od neho...
Ale ak idú srandičky bokm, tak by mazaujímalo, či Ti to robí, aj keď ho máš vypnutý...

Ps: niečo mi vraví,že to asi bude chcieť servis

Radussio
2011-03-04 21:33:32+01
príspevok od: Peter Svoboda
Ale ak idú srandičky bokm, tak by mazaujímalo, či Ti to robí, aj keď ho máš vypnutý...

gombík na lavo nedržím určite, ked otočný ovládač mám v polohe automatika, blesk nevyskočí

Radussio
2011-03-04 21:34:23+01

myslíš, že to vyrieši iba servis?

Peter Svoboda
ocenenie redakciou 2011-03-04 21:38:07+01
myslíš, že to vyrieši iba servis?
zvykne vyskakovať, ak dáš na automatiku, ak ona ho chce vyskočený, tak on vyskočí, ale naopak......servis

Radussio
2011-03-04 21:40:40+01
zvykne vyskakovať, ak dáš na automatiku, ak ona ho chce vyskočený, tak on vyskočí, ale naopak......servis
díky, inak deje sa to iba pri zapínaní...inak s tým problém nie je...

Cyril
2011-03-04 21:41:24+01
Mne to robi len pri automatickom zelenom obdlzniku. Nedalo nevyskusat. Ked ho zavres opat vyskoci? Ak ano tak asi servis. V menu sa neda vypnut.

Radussio
2011-03-04 21:56:06+01
príspevok od: Cyril
Mne to robi len pri automatickom zelenom obdlzniku. Nedalo nevyskusat. Ked ho zavres opat vyskoci? Ak ano tak asi servis. V menu sa neda vypnut.
Nie, ked ho zavriem, tak už potom nevyskočí, jedine keĎ ho dám do automatiky a ona o tom rozhodne....inak nie...len pri prvom zapnutí to urobí...a keď je otočný ovládač v manálnom režime, v automatike nevyskočí pri zapnutí...iba ak pri fotení...skúšal som to viac krát, rúzne kombinácie

Cyril
2011-03-04 22:05:03+01
Nie, ked ho zavriem, tak už potom nevyskočí, jedine keĎ ho dám do automatiky a ona o tom rozhodne....inak nie...len pri prvom zapnutí to urobí...a keď je otočný ovládač v manálnom režime, v automatike nevyskočí pri zapnutí...iba ak pri fotení...skúšal som to viac krát, rúzne kombinácie
Tak potom?
Zapnes, zatvoris a ides. Neriesil by som

Monii
2011-03-26 17:59:07+01
Ako presunúť fotky z 400D do PC? Jasné, že cez kábel. Ale ihneď mi to ponúkne možnosť kopírovať do PC. Nejak blbo sa v tom orientuje. Zle sa spravujú. Mám ho z druhej ruky, bez hociakého CD.

Mycroft
2011-03-26 18:37:30+01
Čítačka kariet.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()