Fórum » Canon fórum

Canon EOS 50D nereaguje

canco
2011-06-03 23:24:33+02
Ludkovia v minulosti sa mi stalo, ze mi fotak prestal reagovat, ked som ho zapol, ale po vybrati baterky a opatovnoom vlozeni zacal fungovat az do teraz. teraz mam problem, ze po zapnuti mi nabehne len horny displej a fotoaparat nereaguje na nic ani na polospust, ani na menu, na obrazovke mi neukaze absolutne nic, ale monitor funguje, lebo po vypnuti nabehne cistenie snimaca... odobral som battery grip, vybral som baterku, vybral a zasunul aj servisnu baterku na datum ..... nooo neviem si rady ak sa niekomu stalo nieco podobne, prosim o nejakuu radu a poprosim nezacnite tu rozoberat objektivy a autofokusy a radit sa so svetelnostami objektivov ako som nasiel v minimalne dvoch temach, kde vas chalan ziadal o raku a hned prva odpoved bola, ze viem, ze to sem nepatri, ale atd.... a uz sa rozoberalo ine ako bolo potrebne... DAKUJEM za pochopenie

Marcel Rebro
2011-06-03 23:26:51+02
príspevok od: canco
Ludkovia v minulosti sa mi stalo, ze mi fotak prestal reagovat, ked som ho zapol, ale po vybrati baterky a opatovnoom vlozeni zacal fungovat az do teraz. teraz mam problem, ze po zapnuti mi nabehne len horny displej a fotoaparat nereaguje na nic ani na polospust, ani na menu, na obrazovke mi neukaze absolutne nic, ale monitor funguje, lebo po vypnuti nabehne cistenie snimaca... odobral som battery grip, vybral som baterku, vybral a zasunul aj servisnu baterku na datum ..... nooo neviem si rady ak sa niekomu stalo nieco podobne, prosim o nejakuu radu a poprosim nezacnite tu rozoberat objektivy a autofokusy a radit sa so svetelnostami objektivov ako som nasiel v minimalne dvoch temach, kde vas chalan ziadal o raku a hned prva odpoved bola, ze viem, ze to sem nepatri, ale atd.... a uz sa rozoberalo ine ako bolo potrebne... DAKUJEM za pochopenie
je v zaruke? ak ano skus servis - pomaha to. ak nie skus servis - pomaha to.

canco
2011-06-03 23:28:56+02
menil som objektivy, cistil kontakty na baterkach aj bajonete, noo fakt uz som z toho debiil do servisu pojde urcite, lebo nedokazem ani prepalit firmware, ale keby niekto vedel take, co by sa dalo doma urobit, tak vopred dakujem

canco
2011-06-09 17:49:33+02
v záruke ho mám aaaa na koniec som ho ani nestihol poslat, lebo som ho dnes opravil saam dufam, ze bude sliapat ... nahodou sa zorchodil, ze som sa dostal do menu... prepalil som firmware aa jeden too

Fotograf77
2011-06-09 18:00:49+02
aj tak skus servis

werdza
2011-06-09 18:41:52+02
Ked je v zaruke, ja by som neinstalovala sama nic a sla rovno do servisu, kedze oprava nebude stat nic (mne tak zadarmo v zaruke vymenili vyfotenu uzavierku).

canco
2011-06-21 19:16:11+02
noo u mna by to casovo nevychadzalo do datumu fotenia svadby noo a keby som ho chcel poslat na reklamaciu, teda z PO do BA, taak by som musel zaplatit za kuriera (7Euro)

Strhak
2011-06-21 21:38:38+02
len to pekne po tej svadbe pošli. Teraz je to 7€ za kuriéra, no za rok to bude 7€ za kuriéra a 250€ napríklad za servis. Tak si vyber čo je lepšie

Plyšiak
2011-06-21 21:42:51+02
Alebo ti odíde na svadbe

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()