chcem Vás poprosiť, idem fotiť na jednu športovú akciu ktorá sa bude konať aj v noci, a mam len interný blesk na fotáku, mám Canon eos 1000D, môžete mi poradiť? Ďakujem miroslavmiklian@gmail.com
Takže to bude nejaký maratón alebo XC a nie DH Treba skúšať, časom prídeš na to aj sám že čo potrebuješ, ja sa tiež len učím, len toho času keby bolo viac. Tak nech sa darí.
Takže to bude nejaký maratón alebo XC a nie DH Treba skúšať, časom prídeš na to aj sám že čo potrebuješ, ja sa tiež len učím, len toho času keby bolo viac. Tak nech sa darí.
ano je to XC maratón, už mi vyšlo pár fotiek teraz v časopise, tak si myslím že idem dobrým smerom , ďakujem..
Ta s panom bohom pri takej vybave. Kedze neviem co mas za objektiv tak budem vychadzat, ze mas najlacnejsi setak aby to bolo co najviac variabilne.
1)MF z dovodu rychleho pohybu (no kludne skusaj i s AF pokial budes mat prijemny 45°uhol) 2)clona minimalne 4 az viac. 3) Cas na 1/25 az 1/50 pripadne ked chces zmrazit totalne pohyb tak daj 1/160 3) Znizit vykon blesku iba na dokreslenie 4)ISO kludne na 200 5)nezabudni na White Balance
Prikladam fotku z vcerajsej party, kde som fotil obdobnym sposobom tancujucich ludi (akurat s AF).
šport v noci
miroslavmiklian@gmail.com
Kedze neviem co mas za objektiv tak budem vychadzat, ze mas najlacnejsi setak aby to bolo co najviac variabilne.
1)MF z dovodu rychleho pohybu (no kludne skusaj i s AF pokial budes mat prijemny 45°uhol)
2)clona minimalne 4 az viac.
3) Cas na 1/25 az 1/50 pripadne ked chces zmrazit totalne pohyb tak daj 1/160
3) Znizit vykon blesku iba na dokreslenie
4)ISO kludne na 200
5)nezabudni na White Balance
Prikladam fotku z vcerajsej party, kde som fotil obdobnym sposobom tancujucich ludi (akurat s AF).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa