Zdravím Vás. Nedávno som si kúpil set Canon 550D. Dnes som si všimol, že keď je foťák zapnutý, alebo vypnutý, niečo v ňom hrkoce. Čítal som, že to môže byť čidlo, ktoré sníma polohu foťáku, alebo stabilizátor. Chcem sa spýtať, či je to normálne, alebo je to niečo na reklamáciu. Podotýkam, že to robí vo vypnutom, či zapnutom stave a aj pri zapnutom, či vypnutom stabilizátore.
V tele by nemalo nič hrkať, ale veľmi som svojím nehrkal.
BTW prečo keď zakladáš tému, tak ani len nenapíšeš správny názov foťáku do názvu témy? D550 -> 550D. Ako sa má dať potom vyhľadávať vo fóre?
Pardon, ospravedlňujem sa. nevšimol som si preklep. Ďakujem za odpoveď, ale fakt tam niečo hrka a vychádza to fakt, ako kolega Calimero uviedol od blesku. Mohlo by to byť ono, ale rad by som si bol na 100% isty, či to nieje na reklamaciu. Fotoaparat nedostal žiadny uder ani nič podobne.
Pardon, ospravedlňujem sa. nevšimol som si preklep. Ďakujem za odpoveď, ale fakt tam niečo hrka a vychádza to fakt, ako kolega Calimero uviedol od blesku. Mohlo by to byť ono, ale rad by som si bol na 100% isty, či to nieje na reklamaciu. Fotoaparat nedostal žiadny uder ani nič podobne.
Tak som si zahrkal a taký veľmi slabý zvuk tam je ale pripadá mi normálny. Predsa len zrkadlovka má pohyblivé časti a v pokoji nebudú 100 % zaaretované. Za rok a pol bez problémov.
D550 a hrkanie
Ďakujem za odpovede...
Ďakujem
BTW prečo keď zakladáš tému, tak ani len nenapíšeš správny názov foťáku do názvu témy? D550 -> 550D. Ako sa má dať potom vyhľadávať vo fóre?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa