Na internete som našiel inzerát na canon EOS 7D za 330e. Zevraj ide o nový kus, zabaleny pekne v krabici zo vším všudy . Chcem sa spýtat či niekto nenarazil na niečo podobné, respektíve či sa predávaju aj nejaké napodobneni a pod.
nech pošle fotky prístroja, alebo nech povie odkial je, a chod si to osobne pozrieť ak to nieje daleko. Ale ak povieš že chceš prísť, tak už určite nebude dalej brať telefon...
to je jasna haluz a podvod ... nenechaj sa nachytat ... na taketo inzeraty upozornujem napr. na bazosi admina, ktory ho vymaze ... aj na bazos.sk chodia vselijaki zahranicni podvodnici
Na internete som našiel inzerát na canon EOS 7D za 330e. Zevraj ide o nový kus, zabaleny pekne v krabici zo vším všudy . Chcem sa spýtat či niekto nenarazil na niečo podobné, respektíve či sa predávaju aj nejaké napodobneni a pod.
nasiel som to na bazosi, pisem si maili z dotyčnou osobou, uz mi poslala fotografie fotoapratu, momentalne som je navrhol osobnee prevzatie a odskusanie fotaku ...uvidime ci sa este ozve
nasiel som to na bazosi, pisem si maili z dotyčnou osobou, uz mi poslala fotografie fotoapratu, momentalne som je navrhol osobnee prevzatie a odskusanie fotaku ...uvidime ci sa este ozve
buď rád, ak sa neozve; a nekup to ! ; nedávajte do tých nebankoviek, nedávajte, ale dáme, ale dáme; nie že budeš potom vypisovať, aby sme sa ti skladali
na to daj oznacenie "Oznacit zly inzerat" a nestracaj cas komunikaciou ... vsimni si tel cislo = podvrh a text inzeratu je internetovy preklad ... PS: oznacil som ho ako zly za Teba ... zajtra tam uz asi nebude
Mozno je predavajuci fotograficky analfabet a navrhol neprimeranu cenu... za osobne prevzatie by to stalo .. prinajhorsom si spravis vylet... ked ho aj naozaj uvidis.. ries to kupno predajnou zmluvou.. osetris to pre pripad, ze je kradnuty...
Ani nedostanes Ale ono ak je inzerat solidne napisany a je tam neprimerane nizka cena, vzdy sa oplati to vyskusat s osobnym prevzatim. Raz za cas sa stane ze niekto nieco predava naozaj pod cenu z nejakych osobnych dovodov. Aj ked je to mozno 1 zo 100...
aj ja osobne som dostal podobny mail.......Canon Eos 1 Ds mark III za cenu 700 eu......zabaleny uplne novy......a este dodatokj k tomu....ak zoberiem viac kusov zlava !!!!!!!!!....no kto by to nekupil...... ......len predavajuci bol momentalne na sluzobnej ceste v taliansku ale vedel by to odtial postal...samozrejme platba na ucet......
CANO EOS 7D za 330e nový
Ohľadom takýchto
Krásnych inzerátov môže naletieť iba
Obdivuhodný druh
Takého človeka ako my vyšiel vertikálne
Ohľadom takýchto
Krásnych inzerátov môže naletieť iba
Obdivuhodný druh
Takého človeka ako my vyšiel vertikálne
ešte to môžem zakryť tým že som myslel MY všetci (lační po lacnej fototechnike)
Kto by nekúpil EOS 7D za 330€
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa