Fórum » Canon fórum

CANO EOS 7D za 330e nový

lucassi
lucassi 2011-10-02 18:55:48+02
Dobrý den,

Na internete som našiel inzerát na canon EOS 7D za 330e. Zevraj ide o nový kus, zabaleny pekne v krabici zo vším všudy . Chcem sa spýtat či niekto nenarazil na niečo podobné, respektíve či sa predávaju aj nejaké napodobneni a pod.

kuslak
2011-10-03 13:04:42+02
už ten text v inzeráte vyzerá naozaj presvedčivo... skopírovaný anglický text precestovaný translatorom do Slovenčiny...

wayne
2011-10-03 13:08:44+02
príspevok od: rbr69
na to daj oznacenie "Oznacit zly inzerat" a nestracaj cas komunikaciou ... vsimni si tel cislo = podvrh a text inzeratu je internetovy preklad ... PS: oznacil som ho ako zly za Teba ... zajtra tam uz asi nebude
nemusi to byt podvrh. ja napr. nechcem aby moje tc mal kdejaky bulo mulo preto ho nezverejnujem, a este som nikoho neoklamal a to som uz veci predal dost. podla t.c. oznacit niekoho za podvrh, bravo sherlock holmes.

Fotograf77
2011-10-03 13:16:26+02
FAKE!

fakt si si myslel, ze by to mohlo byt realne?

kuslak
2011-10-03 13:30:32+02
príspevok od: wayne
nemusi to byt podvrh. ja napr. nechcem aby moje tc mal kdejaky bulo mulo preto ho nezverejnujem, a este som nikoho neoklamal a to som uz veci predal dost. podla t.c. oznacit niekoho za podvrh, bravo sherlock holmes.
tento konkrétny inzerát nič iné ako podvrh ani nieje... myslím, že tu je zbytočná špekulácia...

calven
2011-10-03 13:38:49+02
príspevok od: kuslak
tento konkrétny inzerát nič iné ako podvrh ani nieje... myslím, že tu je zbytočná špekulácia...
Tiež mi to tak vychádza, ale napísala mi adresu, kde si foťák môžem prísť vyskúšať...
Nemá niekto cestu na Ukrajinu?

quaq
2011-10-03 13:54:26+02
ja idem zobrať akurát dve D3s a 4x D700 ak chceš tak ťa trhnem do Odessy

rbr69
2011-10-03 14:15:45+02
si pozri ten preklad co tam je, mal som tu cest citat uz par podobnych inzeratov ... ale kludne ak tomu niekto veri ...
"Ako revolúcia technológia nikdy nekončí, Canon EOS 7D prináša viac funkcií do ľahko použiteľný, ľahký digitálne zrkadlovky, ktorý je radosť používať"

PeCh
2011-10-03 14:16:15+02
Ja si pri inzerátoch dávam pozor aj na telefónne číslo. Ak je nezmyselné alebo divná predvoľba, tak sa mi inzerát zdá podozrivý a radšej nereagujem. Osobne nemám problém uviesť svoje telefónne číslo. Ak ho predávajúci nechce dať, tak možno preto, lebo nechce, aby som ho v prípade problémov mohol kontaktovať. Netvrdím, že vždy musí ísť o podvod, ale v takomto prípade si inzerent nezíska moju dôveru. Preto ak niekto nechce dať telefónne číslo, je to jeho vec, ale znižuje si šancu na predaj.

rbr69
2011-10-03 14:27:55+02
pri zadavani inzeratu na bazos je PSC 12345 pre zahranicie, naco si tam niekto dava Medzilaborce, ked vie, ze to sem z Ukrajiny nedovezie ... videl som podobne s dokomolenym prekladom textu predavane Mark2 za 900€ s madarskym mobil cislom a lokalitou Zilina ... isto seriozni predajcovia ... aby mu nahodou ukrajinske hlavohrude nedolamali ruky aj za 330 € po navsteve Ukrajiny ... za 330 by ho predala aj na Ukrajine, ak vobec existuje a ak to nie je corka

wayne
2011-10-03 14:31:37+02
príspevok od: rbr69
pri zadavani inzeratu na bazos je PSC 12345 pre zahranicie, naco si tam niekto dava Medzilaborce, ked vie, ze to sem z Ukrajiny nedovezie ... videl som podobne s dokomolenym prekladom textu predavane Mark2 za 900€ s madarskym mobil cislom a lokalitou Zilina ... isto seriozni predajcovia ... aby mu nahodou ukrajinske hlavohrude nedolamali ruky aj za 330 € po navsteve Ukrajiny ... za 330 by ho predala aj na Ukrajine, ak vobec existuje a ak to nie je corka
ano ano, pokial je z textu jasne ze je to somarina tak hej, ale len podla tc hodnotit ako podvrh to zas nie len tolko som chcel

wayne
2011-10-03 14:35:09+02
príspevok od: PeCh
Ja si pri inzerátoch dávam pozor aj na telefónne číslo. Ak je nezmyselné alebo divná predvoľba, tak sa mi inzerát zdá podozrivý a radšej nereagujem. Osobne nemám problém uviesť svoje telefónne číslo. Ak ho predávajúci nechce dať, tak možno preto, lebo nechce, aby som ho v prípade problémov mohol kontaktovať. Netvrdím, že vždy musí ísť o podvod, ale v takomto prípade si inzerent nezíska moju dôveru. Preto ak niekto nechce dať telefónne číslo, je to jeho vec, ale znižuje si šancu na predaj.
Fakt skoda, ze vela ludi rozmysla ako ty ja som svoje tc zverejnoval, potom mi prezvanali nejaki pubertaci z michaloviec, ktorym som sa musel az vyhrazat aby mi dali pokoj...

Domyslat si hovadiny bez overovania, to je take slovenske

Fatty
2011-10-03 14:52:37+02
Fakt skoda, ze vela ludi rozmysla ako ty ja som svoje tc zverejnoval, potom mi prezvanali nejaki pubertaci z michaloviec, ktorym som sa musel az vyhrazat aby mi dali pokoj...

no ani by som nepovedal vzhľadom na to, kolko nachytaných a podvedených občanov potom vyplakáva v Lampárňach a podobných ľudových programoch...

calven
2011-10-03 14:58:07+02
príspevok od: Fatty
no ani by som nepovedal vzhľadom na to, kolko nachytaných a podvedených občanov potom vyplakáva v Lampárňach a podobných ľudových programoch...
To hej, ale to je mediálny šum. Ak by dotknutý zapojili sedliacky rozum, tak by sa 90% vecí, ktoré sa v Lampárni a spol riešia, nikdy nestalo...
Ja len dúfam, že ma skôr zastrelia ako zdementiem...

wayne
2011-10-03 14:59:01+02
príspevok od: Fatty
Ach ano, televizia - najmienkotvornejsie medium na svete, ako som mohol zabudnut, prepac.

Mas pravdu, verit inym je lepsie ako verit zdravemu usudku.

rbr69
2011-10-03 15:08:57+02
príspevok od: PeCh
osobne som podobneho nazoru, nemam dovod vystupovat anonymne pri predaji veci ak to myslim seriozne ... je to ale kazdeho vec a uhol pohladu ...

Fatty
2011-10-03 16:07:04+02
Ach ano, televizia - najmienkotvornejsie medium na svete, ako som mohol zabudnut, prepac.

Mas pravdu, verit inym je lepsie ako verit zdravemu usudku.
no veď práve, a ty si ten zdravý úsudok nazval citujem: domýšlanie si hovadín
tak sa rozhodni čo vlastne chceš

KESKOSENI
2011-10-03 17:34:21+02
dostal som odpoved na moj zaujem-dobrý deň,

Ďakujem za Vašu odpoveď a som Kateřina Webb majiteľa obchodov s fotoaparátmi so sídlom v Ukrajine. Chcem, aby ste vedeli, že Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s Canon EF 28-135mm IS objektivům je zbrusu nový fotoaparát zapečatené v krabici so všetkým príslušenstvom. Máme loď do dvoch pracovných dní (48 hodín) na Vašu adresu pomocou nasledujúceho Expresné služby: UPS, DHL, EMS, FedEx, ETC.

Nižšie sú celkové náklady na Canon EF Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s 28-135mm IS objektivům vrátane poštovného:

Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s Canon EF 28-135mm IS objektivům....?330.00EUROS
Prepravné náklady SLOVENSKO.............................................?20.00EUROS
NÁKLADY SPOLU vrátane poštovného.......................................?350.00EUROS

Platobné podmienky: WESTERN UNION prevody peňazí.

Všetko, čo potrebujú od vás teraz je dostať sa späť k nám so svojimi konečnom poradí a úplného doručenia informácie nižšie:

Prijímač celé meno:
Prijímača úplná adresa:
PSČ:
CITY:
KRAJINA:
Koľko kusov chcete:
Telefónne číslo:

Akonáhle sme sa dostať vyššie uvedené informácie prepravy, budeme pokračovať v balení a označovaní svojich výrobkov a tiež pripraviť faktúru.

Ochotný si od vás čoskoro.

S pozdravom,
Kateřina Webb.
Sales Manager.

KESKOSENI
2011-10-03 17:35:04+02
tak kolko si objedname??

PeCh
2011-10-03 17:39:47+02

Viem, že sú aj takéto jedince, ale najlepšie na nich je zdvihnúť a nech im to strhne z kreditu. Ideálne mať na to samostatnú aplikáciu, ktorá to vyrieši.

Inak takýmto jedincom je jedno, či niekde dáš číslo alebo nie. Vyberajú si obete náhodne.

Fatty
2011-10-03 18:31:22+02
príspevok od: KESKOSENI
dostal som odpoved na moj zaujem-dobrý deň,

Ďakujem za Vašu odpoveď a som Kateřina Webb majiteľa obchodov s fotoaparátmi so sídlom v Ukrajine. Chcem, aby ste vedeli, že Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s Canon EF 28-135mm IS objektivům je zbrusu nový fotoaparát zapečatené v krabici so všetkým príslušenstvom. Máme loď do dvoch pracovných dní (48 hodín) na Vašu adresu pomocou nasledujúceho Expresné služby: UPS, DHL, EMS, FedEx, ETC.

Nižšie sú celkové náklady na Canon EF Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s 28-135mm IS objektivům vrátane poštovného:

Canon EOS 7D Digitálna zrkadlovka s Canon EF 28-135mm IS objektivům....?330.00EUROS
Prepravné náklady SLOVENSKO.............................................?20.00EUROS
NÁKLADY SPOLU vrátane poštovného.......................................?350.00EUROS

Platobné podmienky: WESTERN UNION prevody peňazí.

Všetko, čo potrebujú od vás teraz je dostať sa späť k nám so svojimi konečnom poradí a úplného doručenia informácie nižšie:

Prijímač celé meno:
Prijímača úplná adresa:
PSČ:
CITY:
KRAJINA:
Koľko kusov chcete:
Telefónne číslo:

Akonáhle sme sa dostať vyššie uvedené informácie prepravy, budeme pokračovať v balení a označovaní svojich výrobkov a tiež pripraviť faktúru.

Ochotný si od vás čoskoro.

S pozdravom,
Kateřina Webb.
Sales Manager.
no vidíš, dostaneš loď do dvoch dní
doručí ju kuriér od ETC

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()