Na internete som našiel inzerát na canon EOS 7D za 330e. Zevraj ide o nový kus, zabaleny pekne v krabici zo vším všudy . Chcem sa spýtat či niekto nenarazil na niečo podobné, respektíve či sa predávaju aj nejaké napodobneni a pod.
western union a dokonca majitelka obchodu s nulovymi referenciami na nete krasne ...
No, ale ja som na moju otázku, že si chcem foťák vyzdvihnúť osobne dostal toto:
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
no veď práve, a ty si ten zdravý úsudok nazval citujem: domýšlanie si hovadín tak sa rozhodni čo vlastne chceš
Pozri - ak niekto chce tc kvoli podvodom alebo obavam, rad mu ho dam ak ma kontaktuje, alebo ak sa stretneme osobne - dokonca som ochotny sa ho opytat po case ako sa mu fotak paci, ci je spokojny atd. Ale odsudzovat ihned jedinca, len preto, ze som niekedy niekde pocul ze na internete je vela podvodnikov, tak to je hovadina. Inteligentny clovek, si vie kroky zariadit tak, resp. zabezpecit sa, aby riziko podvodu bolo minimalne. Je na nom, ci sa vie rozhodnut sam podla vlastneho uvazenia, alebo radsej da na rady z internetovych clankov, ktore castokrat prehanaju a idu az do extremov zabezpecovania sa - co je na jednej strane ok, no na druhej aj prilisna paranoia nemusi byt prave lakadlom pre predavajuceho komu tovar predat.
A ked ma citujes, cituj ma bez diakritiky, inak si mozes dat dlzne a makcene kde chces a skomolit mi vetu!
No, ale ja som na moju otázku, že si chcem foťák vyzdvihnúť osobne dostal toto:
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
No, ale ja som na moju otázku, že si chcem foťák vyzdvihnúť osobne dostal toto:
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
S pozdravom, Kateřina Webb.
dokonca budes v Bratislave http://members.virtualtourist.com/m/p/m/efe36/
Nuz, moj brat na podobny inzerat reagoval asi pred 2-3 mesiacmi. Majitelka obchodu vsak mala uplne ine meno, nejake Serena. Dostal od nej mailom fotografie fotoaparatu aj ich skladov. Pri beznom skumani, ci sa jedna o realnu firmu sme si tie fotky prebehli po nete. Fotky boli minimalne podla mna podvrh. Foto skladu bola jedna zo sadu fotiek v cinskom sklade. Dalsie foto obchodu bolo stiahnute z ochodu s fototechnikov v Bahrajne. Zabaleny balik na poslanie bratovi bol kompletne upraveny v nejakom grafickom programe, uplne lahko viditelne. Podarilo sa mi zistit, ze originalne foto je flickri. A takto mozem pokracovat o dalsich fotgrafiach, ktore Serena poslala ako ich fotky na ukazku. Okrem ineho, elektricke zasuvky na fotografii boli americkeho standardu, a v UA asi tazko take pouzivaju. Dalsi podvrh je faktura (proforma), ktora bola v anglicko/spanielskom jazyku s udajmi dopisanymi v nejako grafickom programe.
Co sa tyka osobneho prevzatia, to nemalo byt v Kyjeve, ale v nejakom inom meste na Ukrajine, blizsie k SK. Ale to je nepodstatne, kedze sidlo fimy je v Kyjevskom hoteli.
Peniaze mali byt poslane najprv na bankovy ucet, z toho sa ale necakane vratili. Co je asi jedine info, ktore mi pripada "realne" pri tejto firme. Firma dokonca potvrdila ich prijatie a bola prekvapena, preco zmizli z uctu. Moj osobny nazor je, ze sa tvarili, ze boli prijate, ale kedze sa jednalo o pravdepodobne neexistujuci ucet, tak sa proste vratili. A firma sa zahrala na prekvapenu a tak pozadovala platbu cez Western Union, co je nevystopovatelne.
Mile je, ze firma ma telefonny kontakt, ktory realne existuje, co ale vieme nie je problem, zohnat si najeku SIM kartu a pohode komunikovat.
No, co sa tyka mojej skusenosti, alebo skorej bratovej, osobne si myslim, ze sa jedna o riadny podvod. Uz aj na zaklade tohto fora, kde je meno majitelky ine, ako v bratovom pripade.
Ked sme majitelku poziadali o vysvetlenie, preco fotky nie su jej, tak sa branila, ze ini vyuzivaju jej fotky.
No a nakoniec, kedze tvrdili, ze su velka firma, ktora riesi velke objednavky, tak preco neexistuje jej registracia v UA, ziadna webova stranka a pod.
Je to jeden velky podvod. Najprv jeden fotak, ktory nemozu poslat, lebo mozu poslat minimalne 5ks na Slovensko, potom dalej a dalej a budte si osti, ze nic od nich nedostatene a ani nemozete, lebo nic nemaju
Popis foto: - proforma, evidentny podvrh - sklad - original tu: http://aitoelec.en.made-in-china.com/custom/EnxEJEmDQQbE/Packing-Detail-1.html - foto Canon - original tu: http://www.flickr.com/photos/tristanbecker/3232772786/in/photostream/ - predajna - original tu: http://megacombn.blogspot.com/2011_06_16_archive.html - krabica - original tu: http://www.flickr.com/photos/22197763@N08/3840947663/ + je tam aj dalsia
Ocakavat, ze moze niekto predavat fotaky za sumu mensiu nez su vyrobne naklady, niekolkokrat mensiu ako v najlacnejsom hongkongskom obchode, je blaznovstvo. Jediny email komunikacie s takouto firmou je zabitie casu. Kto nema ani stipku zdraveho rozumu, mal by byt podvedeny, aby ho konecne dostal.
CANO EOS 7D za 330e nový
Na internete som našiel inzerát na canon EOS 7D za 330e. Zevraj ide o nový kus, zabaleny pekne v krabici zo vším všudy . Chcem sa spýtat či niekto nenarazil na niečo podobné, respektíve či sa predávaju aj nejaké napodobneni a pod.
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
S pozdravom,
Kateřina Webb.
tak sa rozhodni čo vlastne chceš
A ked ma citujes, cituj ma bez diakritiky, inak si mozes dat dlzne a makcene kde chces a skomolit mi vetu!
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
S pozdravom,
Kateřina Webb.
Vážení pan bla bla,
Ďakujem za Vašu odpoveď a chceme, aby ste vedeli, že fotoaparát si môžete definitívne zostúpil do našej spoločnosti, aby si ju kúpili, ale my chceme, aby ste vedeli, že máme obmedzené zásoby kvôli vyššej nadobúdacej a my dôjdu strock pred vami prišiel Kúpte od nás. Naša adresa je: 1, Andriya Malyshko Street, Lyiv, 02192, Ukrajina.
S pozdravom,
Kateřina Webb.
Co sa tyka osobneho prevzatia, to nemalo byt v Kyjeve, ale v nejakom inom meste na Ukrajine, blizsie k SK. Ale to je nepodstatne, kedze sidlo fimy je v Kyjevskom hoteli.
Peniaze mali byt poslane najprv na bankovy ucet, z toho sa ale necakane vratili. Co je asi jedine info, ktore mi pripada "realne" pri tejto firme. Firma dokonca potvrdila ich prijatie a bola prekvapena, preco zmizli z uctu. Moj osobny nazor je, ze sa tvarili, ze boli prijate, ale kedze sa jednalo o pravdepodobne neexistujuci ucet, tak sa proste vratili. A firma sa zahrala na prekvapenu a tak pozadovala platbu cez Western Union, co je nevystopovatelne.
Mile je, ze firma ma telefonny kontakt, ktory realne existuje, co ale vieme nie je problem, zohnat si najeku SIM kartu a pohode komunikovat.
No, co sa tyka mojej skusenosti, alebo skorej bratovej, osobne si myslim, ze sa jedna o riadny podvod. Uz aj na zaklade tohto fora, kde je meno majitelky ine, ako v bratovom pripade.
Ked sme majitelku poziadali o vysvetlenie, preco fotky nie su jej, tak sa branila, ze ini vyuzivaju jej fotky.
No a nakoniec, kedze tvrdili, ze su velka firma, ktora riesi velke objednavky, tak preco neexistuje jej registracia v UA, ziadna webova stranka a pod.
Je to jeden velky podvod. Najprv jeden fotak, ktory nemozu poslat, lebo mozu poslat minimalne 5ks na Slovensko, potom dalej a dalej a budte si osti, ze nic od nich nedostatene a ani nemozete, lebo nic nemaju
Popis foto:
- proforma, evidentny podvrh
- sklad - original tu: http://aitoelec.en.made-in-china.com/custom/EnxEJEmDQQbE/Packing-Detail-1.html
- foto Canon - original tu: http://www.flickr.com/photos/tristanbecker/3232772786/in/photostream/
- predajna - original tu: http://megacombn.blogspot.com/2011_06_16_archive.html
- krabica - original tu: http://www.flickr.com/photos/22197763@N08/3840947663/ + je tam aj dalsia
m.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa