Ahojte , mal by som zaujem kupit nejaky makro , mikro objektiv na canon , Viete mi poradit nejaku www stranku kde je jednoduchy prehlad vsetkych objektivov a popis k nim na co sa najviac hodia , cena , hodnotenie ? Nebavy ma preklikavat googl kde prvych 50 stranok je stale iba o jednom a tom istom objektive .... Dakujem
neviem ci to dostatocne pokryjes jednym sklom...ale ak ten googel pojednava o EF 100 f/2,8 USM...tak asi na to ma dovod....skvele sklo za rozumnu cenu....100-ka L ko je o chlp lepsia a ma stabilizator ale aj cenou je niekde inde a ako tele kupit nejaku 70-200 a mas vystarane
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/1395/cat/30 Ak ti nezalezi na znacke tak tu mas prehlad,ceny,hodnotenie uzivatelov ,a macro skla tam lachko vyhladas.
Ahojte , mal by som zaujem kupit nejaky makro , mikro objektiv na canon , Viete mi poradit nejaku www stranku kde je jednoduchy prehlad vsetkych objektivov a popis k nim na co sa najviac hodia , cena , hodnotenie ? Nebavy ma preklikavat googl kde prvych 50 stranok je stale iba o jednom a tom istom objektive .... Dakujem
najlepšia univerzálna makro vec za dobre prachy je použitá 100mm F2,8 USM bez IS. pekne na začiatok
zober 100 makrac od canonu... kludne aj novu traz za 400 a je to super sklo, kresba, ostrost... ostry ako britva uz od 2.8 na portrety, super na makro... je to moje zlaticko a nedam na neho dopustit...len nie je moc casu na fotenie teraz
Canon objektiv - micro , makro , teleobjektiv ...
Nebavy ma preklikavat googl kde prvych 50 stranok je stale iba o jednom a tom istom objektive ....
Dakujem
Ak ti nezalezi na znacke tak tu mas prehlad,ceny,hodnotenie uzivatelov ,a macro skla tam lachko vyhladas.
Nebavy ma preklikavat googl kde prvych 50 stranok je stale iba o jednom a tom istom objektive ....
Dakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa