som nikonista ale pre canon vidim do buducnosti jasne riesenie a to bude 5D Mk.III bude na video a atelierovu fotografiu, kedze 1D-X ma ,,iba,,18Mpix a Canon potrebuje konkurenta proti nikonu.. A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
rieseni je viac..ale hlavne ,myslim ze sa toho v blizkej dobe vela zmeni..len dufam ze nejaka rada bude mat aj APS-H senzor....no idem sa vyspat..mozno uz zajtra daco pride..svrbi ma nos
som nikonista ale pre canon vidim do buducnosti jasne riesenie a to bude 5D Mk.III bude na video a atelierovu fotografiu, kedze 1D-X ma ,,iba,,18Mpix a Canon potrebuje konkurenta proti nikonu.. A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
zradca ! co tam cumis po 7d mk II ? nastupca d300s ju zmetie jak nist :-P a pokial si pamatam tak si čávoval ze o 2 roky kupujes d3 za 2000 ecok
to je najpravdepodobnejsie ale raz treba aj canon vyskusat, pochopit ze je to icovina a znova prejst na nikon
ty si truuud canonu zavidim jedine tak 85 1.2 inac nic s canonom nechcem mat a este ma pekne lcdcka na fotakoch, teda vzdy ked vidim 7dcko tak som nadseny jak pekne tam ukazuje fotky
ty si truuud canonu zavidim jedine tak 85 1.2 inac nic s canonom nechcem mat a este ma pekne lcdcka na fotakoch, teda vzdy ked vidim 7dcko tak som nadseny jak pekne tam ukazuje fotky
hej, potom si tu fotku pozres na kompe a ides skocit z okna od hrozy 85/1.2 by som im aj nechal ale 70-200/4 to by som bral na nikon..
hej, potom si tu fotku pozres na kompe a ides skocit z okna od hrozy 85/1.2 by som im aj nechal ale 70-200/4 to by som bral na nikon..
no tak zas ked to viiiis tak ani ne ale tak dakedy sa zadarilo co som videl z toho potom ze to bolo inaksie jak na tom lcd malickom aaa ja by som im ju nenehal a 70-200 f/4 nech si teeez strcaaa, ked uz tak 2.8 a ten mame, takze treba setrit setrit setrit jak by povedal sudruh
no tak zas ked to viiiis tak ani ne ale tak dakedy sa zadarilo co som videl z toho potom ze to bolo inaksie jak na tom lcd malickom aaa ja by som im ju nenehal a 70-200 f/4 nech si teeez strcaaa, ked uz tak 2.8 a ten mame, takze treba setrit setrit setrit jak by povedal sudruh
mame kvalitnu 85/1.4, 70-200/4 je lahka,ostra,lacnejsia nez 2.8, nepotrebujem tele s takou svetelnostou, potrebujem nieco male a lahke a so super vystupom na reportaz...
na tom videu je 5D mark II, neviem co vas strhlo k tymto teoriam a 50L je taktiez stara, bol by som velmi rad predstaveniu new 5D-cka, ale pochybujem po predstaveni 1Dx skor sa ukazu nejake sklicka 5D bude dufajme prvy stvrtrok 2012 ak teda nebude koniec sveta
na tom videu je 5D mark II, neviem co vas strhlo k tymto teoriam a 50L je taktiez stara, bol by som velmi rad predstaveniu new 5D-cka, ale pochybujem po predstaveni 1Dx skor sa ukazu nejake sklicka 5D bude dufajme prvy stvrtrok 2012 ak teda nebude koniec sveta
Treba citat http://www.canonrumors.com/ a vedeli by ste ze ziadny 5D3 tento rok nebude http://www.canonrumors.com/2011/09/no-5d-mark-iii-on-novemeber-3-cr2/
November 3, 2011 (No Rating) I’m still pretty convinced that the November 3, 2011 announcement in Hollywood will be in regards to a video camera or two. One of them will NOT be the 5D Mark III.
Only 2 lenses have been mentioned as being “announced” soon.
EF 24-70 f/2.8L II (I hate even mentioning this lens) EF 200-400 f/4L IS 1.4X
Takze si nan este musime chvilku pockat .. vidim to na jar 2012 ..
Canon EOS 5D Mark III rumors
A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
A 7D Mk.II bude mat APS-H senzor.. to by uz mozno aj stalo za uvahu o zmene stajne
I was told a moment ago to expect refreshes of the EF 35 f/2, 85 f/1.8 and 50 f/1.8 “soon”
http://www.canonrumors.com/2011/09/no-5d-mark-iii-on-novemeber-3-cr2/
November 3, 2011 (No Rating)
I’m still pretty convinced that the November 3, 2011 announcement in Hollywood will be in regards to a video camera or two. One of them will NOT be the 5D Mark III.
Only 2 lenses have been mentioned as being “announced” soon.
EF 24-70 f/2.8L II (I hate even mentioning this lens)
EF 200-400 f/4L IS 1.4X
Takze si nan este musime chvilku pockat .. vidim to na jar 2012 ..
EF 24-70 f/2.8L II (I hate even mentioning this lens)
EF 200-400 f/4L IS 1.4X
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa