Prosím vás ma niekto z vás praktické skúsenosti s posledným Magic Laternom 11.11.11. special edition?Už by mal mať aj veľmi zaujímave funkcie nielen pre video ale aj pre klasik foto.Jedna sa samozrejme o Canon v mojom prípade 550d.
Su neustale nove aktualizacie, aj teraz tam maju.. Na 500D urcite... mne ubytok baterie nie je znamy, pretoze, zakazdym ked odkladam fotak, bateriu vyberam aj pamatovu kartu....
ako pises, treba siahnut po najnovsej verzii, ktora uz nie je povazovana za hack, funguje aj na poslednych original firmware canonu, je to funkcna nadstavba s plnohodnotnou funkcionalitou, co ma canon menu plus dalsie vyborne rozsirene moznosti dalsich funkcii ... kezdy si tam vie najst svoje, niekto video,niekto hdr, niekto interval a timelaps, niekto focus bracketing, atd ...
pouzivam na 5DMarkII a ziaden problem, prevazne pouzivam na video, ale ma to pekne vychytavky aj na fot, ktore orig. f. nema. je to najnovsia verzia orig pre 5DmarkII a zatial ani raz nezmrzol, ani s tou bateriou neni ziaden problem. dufam ze to tak aj ostane. podrobnosti si najdes priamo na ich stranke.
niekde od developera ML som zachytil doporucenie vyberat kartu az cca 5 sek. po vypnuti on/off tela fotoaparatu ... dobrym navykom je aj vyberat po skonceni fotenia bateriu, ako pisal quintes, a to nie len z dovodu pred casom uvadzanych problemov v predoslych verziach ML, ale napr. z dovodu chladu (ja nosim baterie niekde vo vnutornych vreckach oblecenia) ...
jamgurmi: čo konkrétnejšie na tom využiješ v 5DmkII? Diky
nastaveni ML je spusta, treba si najst naozaj to potrebne. ML vyuzivam hlavne a prevazne pri toceni videa. Je tam spusta uzitocnych nastaveni /teraz ti naozaj nevymenujem ktore/ a pomocok, ktore sa vuzuvaju pri filmovani. mame za sebou zopar doku s tymto fotakom a ML, a vystup aj praca je komfortnejsia ako len s orig. firm. inac by som asi tocil s kamerou... fotografia je s ML hlavne v podobe lepsieho bulb a casovych snimkov, ale aj ine zaujimave nastavenia sa tam daju urobit. vyskusaj a uvidis. nebude vyhovovat odmazes...
Ten ML je FW do fotaku ? je to dobré na Timelaps?? když jen fotím a dělam někdy timelaps tak je o zbytečné nahrávat, nebo to mam omnoho více funkci jako orginal ??Dík
Ten ML je FW do fotaku ? je to dobré na Timelaps?? když jen fotím a dělam někdy timelaps tak je o zbytečné nahrávat, nebo to mam omnoho více funkci jako orginal ??Dík
ML rozsiruje moznosti stroja. Neprepisujes FW. Kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu staci to, ci ono. Za vyskusanie nedam nic a ked nevyhovuje, jednoducho vymazem. skus pozriet http://www.magiclantern.fm
ML rozsiruje moznosti stroja. Neprepisujes FW. Kazdemu vyhovuje nieco ine a niekomu staci to, ci ono. Za vyskusanie nedam nic a ked nevyhovuje, jednoducho vymazem. skus pozriet http://www.magiclantern.fm
Dík, vidím že na vido je to dobré u fotek envím HDR emam rád tak to davatdo fotaku ani nebudu .
Magic Latern pre Canon
Prosím vás ma niekto z vás praktické skúsenosti s posledným Magic Laternom 11.11.11. special edition?Už by mal mať aj veľmi zaujímave funkcie nielen pre video ale aj pre klasik foto.Jedna sa samozrejme o Canon v mojom prípade 550d.
Dík.
http://www.eoshd.com/content/10324/big-news-hands-on-with-continuous-raw-recording-on-canon-5d-mark-iii
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa