Fórum » Canon fórum

Update softwearu na Canon 350 D

Michal 26
2012-03-11 16:31:09+01
Ahojte Canonaci,
chcem sa opytat taku vec. Instaloval som si W7 na PC, kde so predtym mal XP..cize som musel instalovat aj ovladace na Canon, nanovo, kedze 350 D je uz starsi fotacik, teraz mi W7 nevie nainstalovat softweare z fotaku a neotvori mi fotky. Cize sa chcem popytat ci tu nie je niekto kto by mi s tym pomohol, resp, ci nemate s tym nejake skusenosti, ako to upgradnut...nerobim to kazdy den, takze sa v tom velmi nevyznam...
vopred dakujem za pomoc a rady!

neXor
2012-03-11 16:57:40+01
No ja neviem, ja som nič neinštaloval, strčil som kábel do PC, samo nainštalovalo a bolo (XP a Canon 450D). Skús používať čítačku kariet

Dano Leitman
2012-03-11 17:04:44+01
príspevok od: Michal 26
Ahojte Canonaci,
chcem sa opytat taku vec. Instaloval som si W7 na PC, kde so predtym mal XP..cize som musel instalovat aj ovladace na Canon, nanovo, kedze 350 D je uz starsi fotacik, teraz mi W7 nevie nainstalovat softweare z fotaku a neotvori mi fotky. Cize sa chcem popytat ci tu nie je niekto kto by mi s tym pomohol, resp, ci nemate s tym nejake skusenosti, ako to upgradnut...nerobim to kazdy den, takze sa v tom velmi nevyznam...
vopred dakujem za pomoc a rady!
citacka kariet je rychlejsia a stoji cca 10 eur ... osobne mi stara 350D ani stara 20D nerobila problem ked som dal komunikaciu USB na PTP a normalne cez Win prieskumnika kopiroval ... beztak ale odporucam tu citacku ja som moju kupil all in one kompatibilnu s win mac aj linux za 15 eur a je vcelku mala

Michal 26
2012-03-11 18:07:08+01
vdaka za postrehy, jasne budem musiet s tym nieco urobit, ono asi bude problem vaznejsi lebo W7 mi vobec nenajde fotoaparat pri zapojeni...

barborka017
2012-05-06 21:07:55+02
ahoj ak by nahodu niekto mal s tymto fotakom podobny problem staci prepnut na fotaku prenos ubs do tlaciarne a nie na pc ako to bolo pri XP a vsetko bude fungovat dalej

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()