No dufam ze predstaveny bude v pondelok 16.4.2012 v LasVegas. Pise sa ze kniha k 650D ma vyjst zaciatkom maja. Takze cakam aj ja uz sa nan tesim. Pre vikinga staci asi 600D no my budeme mat najnovsi to wifi by sa mi celkom hodilo keby to malo.
Tak na toto mam uplne zarucenu spravu. Vzdy sa pytam u dovozcu, takze to mam zo 100% zdroja. Ked som sa pytal minule, vyslo to presne na hodinu. Takze ta informacia znie: Az ten fotak uvedu na trh, tah bude uvedeny na trh. Na 100%. Nebude to skor, ani neskor.
No dufam ze predstaveny bude v pondelok 16.4.2012 v LasVegas. Pise sa ze kniha k 650D ma vyjst zaciatkom maja. Takze cakam aj ja uz sa nan tesim. Pre vikinga staci asi 600D no my budeme mat najnovsi to wifi by sa mi celkom hodilo keby to malo.
načo wifi, na prepojenie s PC určite pomalšie a menej spoľahlivé ako USB 2.0/3.0... a na posielanie fotiek na sociálnu sieť netreba zrkadlo...
No cena asi dole velmi nepojde. Ono ak si pozries aj starsie modely, tak cenu si dost drzia. Predpokladam , ze novy model bude oproti 600D drahsi do 100€ cca. A povodna cena 600 sa takmer nepohne. Ja si kazdopadne pockam, zatial mam cim fotit. viem si predstavit aj dotykove LCD, prevdepodobne sa mi bude rychlejsie nastavovat a behat v menu, mne osobne tlacitka moc niesu.. Je pravda ze oproti vianociam sla cena tela hore asi 25€
bože môj, čítate to po sebe čo píšete? že už akí frajeri budete ked budete mať najnovšiu (ešte neexistujúcu) zrkadlovku s wifi a že chcem dotykový display lebo tlačítka nie sú pre mňa čo vám j*be???? foťte potom iPadom má aj pekný dotukový display aj wifi, niektoré aj 3G.......
bože môj, čítate to po sebe čo píšete? že už akí frajeri budete ked budete mať najnovšiu (ešte neexistujúcu) zrkadlovku s wifi a že chcem dotykový display lebo tlačítka nie sú pre mňa čo vám j*be???? foťte potom iPadom má aj pekný dotukový display aj wifi, niektoré aj 3G.......
No cena asi dole velmi nepojde. Ono ak si pozries aj starsie modely, tak cenu si dost drzia. Predpokladam , ze novy model bude oproti 600D drahsi do 100€ cca. A povodna cena 600 sa takmer nepohne. Ja si kazdopadne pockam, zatial mam cim fotit. viem si predstavit aj dotykove LCD, prevdepodobne sa mi bude rychlejsie nastavovat a behat v menu, mne osobne tlacitka moc niesu.. Je pravda ze oproti vianociam sla cena tela hore asi 25€
Prezerať si fotky na upatlanom displeji je fakt výhra.
Úplný súhlas; viac fotiť a menej riešiť techniku. P.S. 600D bola uvedená na trh vo februári 2011 a vy o rok čakáte nový model? Koľko bol na trhu taký 5D Mk II? (pozn. uvedený 7/2005).
Úplný súhlas; viac fotiť a menej riešiť techniku. P.S. 600D bola uvedená na trh vo februári 2011 a vy o rok čakáte nový model? Koľko bol na trhu taký 5D Mk II? (pozn. uvedený 7/2005).
5D - 08/2005 5D mark II - 09/2008 5D mark III - 03/2012
xxxD rada mala okrem poslednych 2 generacii cyklus 1.5 roka, vzhladom na udalosti v Japonsku a Thajsku pochybujem, ze pridu s novsimi modelmi skor ako v septembri
Cakaj. Ceny isli hore a nic nenasvedcuje tomu, ze by mali klesnut, skor naopak.
Absolútne súhlasím. Napr. konkrétne pri 600D rozdiel 11/2011 a 04/2012 cca 48,- EUR bez DPH dovoz (holé telo). Cena 4 mesiace bez zmeny. Radikálnu zmenu by som teraz nečakal.
A preco vam vadi, ak niekto chce kupit najnovsi fotak? To kazdy by mal kupit starsi model, lebo naco mu bude ten najnovsi?
Tu nejde o to, že si niekto chce kúpiť najnovší foťák. Tu ide o princíp čakania na nový model. Každý si myslí že nový model bude revolučný a bude fotiť špičkové fotky v podstate sám. Ale vývoj je skôr evolučný ako revolučný a zmeny medzi dvoma generáciami prístrojov jednej rady nie sú dramatické. Je jednoducho lepšie kúpiť to čo je k dispozícii v okamihu, keď človek kúpiť chce a fotiť, ako stále čakať ako na Gogota. Nevraviac o tom, že na osadenstvo ephota otázky typu "mám kúpiť teraz alebo počkať na..." pôsobia ako červená látka na býka...
Canon EOS 650D
Ďakujem za odpovede
Ďakujem za odpovede
a na posielanie fotiek na sociálnu sieť netreba zrkadlo...
http://www.youtube.com/watch?v=sI5ytE-NwgY
foťte potom iPadom má aj pekný dotukový display aj wifi, niektoré aj 3G.......
foťte potom iPadom má aj pekný dotukový display aj wifi, niektoré aj 3G.......
P.S. 600D bola uvedená na trh vo februári 2011 a vy o rok čakáte nový model? Koľko bol na trhu taký 5D Mk II? (pozn. uvedený 7/2005).
P.S. 600D bola uvedená na trh vo februári 2011 a vy o rok čakáte nový model? Koľko bol na trhu taký 5D Mk II? (pozn. uvedený 7/2005).
5D mark II - 09/2008
5D mark III - 03/2012
xxxD rada mala okrem poslednych 2 generacii cyklus 1.5 roka, vzhladom na udalosti v Japonsku a Thajsku pochybujem, ze pridu s novsimi modelmi skor ako v septembri
Nevraviac o tom, že na osadenstvo ephota otázky typu "mám kúpiť teraz alebo počkať na..." pôsobia ako červená látka na býka...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa