Ahojte znama ma toto hore spomenute starsie telo canonu a mame taky problem s cf-kou vyrobca udava ze podporuje max 2gb. Mam 1gb a 512 a myslim este 128mb ale ziadnu nechce citat vzdy pri zapnuti fotaku napise err CF ale mam este 64mb cf a ta ide vzdy ..
-viete mi poradit kde robim chybu ked nejde ani 128mb ani 512mb a ani 1gb cf karta ? -kartu som fomatoval ako v PC tak aj v tele a nic ...je tam najnovsi firmware 1.0.4 stiahnuty orig z canon stranky myslim ze rychlost kariet je podobna a preto v tom nevidim chybu skor niekde ine ale kde ?
Ahojte znama ma toto hore spomenute starsie telo canonu a mame taky problem s cf-kou vyrobca udava ze podporuje max 2gb. Mam 1gb a 512 a myslim este 128mb ale ziadnu nechce citat vzdy pri zapnuti fotaku napise err CF ale mam este 64mb cf a ta ide vzdy ..
-viete mi poradit kde robim chybu ked nejde ani 128mb ani 512mb a ani 1gb cf karta ? -kartu som fomatoval ako v PC tak aj v tele a nic ...je tam najnovsi firmware 1.0.4 stiahnuty orig z canon stranky myslim ze rychlost kariet je podobna a preto v tom nevidim chybu skor niekde ine ale kde ?
Dakujem za kazdu odpoved
neviem v com je problem,mne napriklad 2Gb karta zo 400D nefunguje na ziadnom novom tele,len na starsom ,problem som zistil ked som bol na jednej canonackej akcii a chcel som tuto kartu pouzit do mkII..neslo to pisalo to toiste co tebe,pritom na 400D ide bez problemov a ani by som to inak nezistil
neviem v com je problem,mne napriklad 2Gb karta zo 400D nefunguje na ziadnom novom tele,len na starsom ,problem som zistil ked som bol na jednej canonackej akcii a chcel som tuto kartu pouzit do mkII..neslo to pisalo to toiste co tebe,pritom na 400D ide bez problemov a ani by som to inak nezistil
d60 je vsak dost stary fotak...teda ak autor nemysli 60d. Ku staremu fotaku teda stara karta, skus este pozicat nejaku novu, mozno vznike zazrak a pojde
Mozno si to uz skusal, ale formatoval si ich (CF-ky) v externej citacke pomocou PC na FAT-8, na rozdiel od FAT-32, ktore sa bezne pri formatovani vo Windows ponuka?
Mozno si to uz skusal, ale formatoval si ich (CF-ky) v externej citacke pomocou PC na FAT-8, na rozdiel od FAT-32, ktore sa bezne pri formatovani vo Windows ponuka?
myslis asi FAT-16, vo windows je oznacovane ako FAT a jeho limit je 2GB a to je prave file system, ktory potrebuje Canon D60... tak si asi udrel klinec po gebuli
1. Stare tela nepodporuju novsie karty s vyssou kapacitou. Nie je tam firmware, ktory spolupracuje s kartami s vacsou kapacitou 2. Toto vacsinou riesi novy firmware, ktory dokaze rozsirit kompatibilitu 3. U takzo stareho fotaku ale necakaj, ze by ten firmware niekto urobil 4. Mas jedine riesenie, kupovat pouzite karty s takou kapacitou, ktoru fotak podporuje. Ta je uvedena v navode na pouzitie.
Canon d60 a error CF
-viete mi poradit kde robim chybu ked nejde ani 128mb ani 512mb a ani 1gb cf karta ?
-kartu som fomatoval ako v PC tak aj v tele a nic ...je tam najnovsi firmware 1.0.4 stiahnuty orig z canon stranky
myslim ze rychlost kariet je podobna a preto v tom nevidim chybu skor niekde ine ale kde ?
Dakujem za kazdu odpoved
-viete mi poradit kde robim chybu ked nejde ani 128mb ani 512mb a ani 1gb cf karta ?
-kartu som fomatoval ako v PC tak aj v tele a nic ...je tam najnovsi firmware 1.0.4 stiahnuty orig z canon stranky
myslim ze rychlost kariet je podobna a preto v tom nevidim chybu skor niekde ine ale kde ?
Dakujem za kazdu odpoved
Ku staremu fotaku teda stara karta, skus este pozicat nejaku novu, mozno vznike zazrak a pojde
takze mam canon d60 teda fakt stare telo ...mam do neho karty ktore by mali byt kompatibilne ....
tie karty co mam su tak isto stare a zhanal co ich prave na toto telo tak je zvlastne ze ich nechce brat...
-nie je mozne nejako zmenit ich rychlost ?
2. Toto vacsinou riesi novy firmware, ktory dokaze rozsirit kompatibilitu
3. U takzo stareho fotaku ale necakaj, ze by ten firmware niekto urobil
4. Mas jedine riesenie, kupovat pouzite karty s takou kapacitou, ktoru fotak podporuje. Ta je uvedena v navode na pouzitie.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa