Fórum » Mirrorless fórum

FUJI X-E1 otazky

xnokiax
xnokiax 2013-11-24 23:30:12+01
zdravim. stal som sa majitelom x-e1 a mal by som par otazok ak by niekto vedel poradit.
1. blesk. objednal som si Yongnuo YN-560 III Wireless Flash Speedlite. vie niekto poradit aky kabelel k tomu? niekde som cital ze nieco od canon a funguje na to aj TTL- to do buducnosti by sa zislo. a aky wireless odpalovac? za rosumnu cenu. nikdy som sa nezaujimal o strobe a nemam skusenosti tak aby som neminul vedla a zistim ze ma to nebavi

2. da sa nastavit niekde ze ked fotim cez hladacik aby sa fotka ukazala na displeji? ukaze sa len v hladaciku a neda sa tam dobre skontrolovat. (tak ako to funguje na zrkadlovkach)

dakujem za radu a pomoc

thunder rider
2014-06-30 09:28:04+02
Blesk na manuál odpáliš, pomocou rádia.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2014-06-30 09:46:35+02
príspevok od: xnokiax
k blesku sa nikto nevyjadruje? nikto nema ziadny? prisiel mi YONGNUO YN560-III
vyzera dost velky k fotaku ale zda sa mi ze svetlo je az velmi silne z neho chcel by som skusit blesk z ineho uhla ako len na fotaku a preto som ho vzal ze sa da na nom nastavit spustanie bleskom a aj wirelles odpalovacom. vie niekto poradit daky lacnejsi?
vdaka za rady
Odpovede na tvoje otazky s velmi jednoduche, staci si nieco aspon trosku nastudovat.
1. Blesk je manualny, takze ak mas zaber preexponovany, bud znizis vykon blesku alebo viac priclonis.
2. V navode ale aj na strankach vyrobcu sa dozvies, ze teto blesk ma vstavany prijimac, staci ti len vysielac. Originalny RF-602/RF-603, nie je drahy. Preto netreba vymyslat.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()