Zatial je to hroza, z tych troch fotiek sa da zatial vydedukova len to, ze ti chybaju zakladne znalosti a technicka zrucnost, vyskusaj sa inspirovat napr.:
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/fotoreporty/zoo-zlin-zamek-lesna/
Zacni na sebe makat, prihlas sa na nejaky zavciatocnicky workshop, vela citaj a kopiruj.
No mne sa najviac paci Tvoj Matterhorn. Aj ja som sa ho snazil nafotit, ale musim uznat ze na Tvoj sa nechyta - minimalne farebne ;-)
Nejake panoramy Matterhornu (zial tiez menej farebne) mam v galerii ...
Co sa do neho tak narazate? kde je napisane ze tu nemoze zalozit taketo vlakno? ved je na spravnom fore a ma otazku na ktoru by rad chcel odpoved. je zaciatocnik tak chce rady. Ja si myslim ze na to ide velmi dobre. Ved kto by si vsimol jeho fotky a vyjadril sa ak by nezalozil tuto temu? ja som tu tiez novy. mam tu 2 foto no koment ziadny.
tie farby z matterhornu hod na zvieratka, husy orez do stvorca a skus to predat do nejakej galerie.
cim vacsia pi.ovina a horsie urobena, tym skor to bude niekto povazovat za umenie ;) :-D :-D :-D :-D :-D
Co sa do neho tak narazate? kde je napisane ze tu nemoze zalozit taketo vlakno? ved je na spravnom fore a ma otazku na ktoru by rad chcel odpoved. je zaciatocnik tak chce rady. Ja si myslim ze na to ide velmi dobre. Ved kto by si vsimol jeho fotky a vyjadril sa ak by nezalozil tuto temu? ja som tu tiez novy. mam tu 2 foto no koment ziadny.
navazanie, myslim, ze vyzera inak :)
denne je tu priemerne, povedzme 40 ludi online, a 500 uzivatelov, ktori len cita, predstav si, ze tito vsetci by zakladli temy v style, ´pozrite sa prosim na moje fotky´.
je pochopitelne, ze chce vediet nazor na jeho fotky, kto by nie.
suhlas, nikde nie su podmienky aku temu zakladat :) takze hor sa do toho :) a hlavne dofotenia
Ehm, ludia nebudte taki zli, ved idu vianoce a pekne sa pozrite na moje fotky :D
Teraz vazne, uz to tu omielam neviem kolko a neviem kde, ze aj fotka bez komentov a bez znamok = hodnotenie. Ja hodnotim a komentujem tie, ktore ma zaujmu negativne alebo pozitivne, zbytok povazujem pre mna za nezaujmavy ;) a je tu vela ludi ktori sa na to takto pozera, len to malokto prizna. Ina vec je zase lenivost hodnotit a komentovat.
je tam dotyk vyfuku a blatniku s krajom - nepredajne ;) :-D :-D :-D
ked tak dotyk narazniku len som testoval stabilizator pretoze mam objektyv 70-300is usm od canon. Ja viem ze je to onicom iba som chcel vediet ci aj mna tak zvozite ako ostatnych zacitocnikov.
inak k tej dynamike chcel by som vidiet aku dynamiku za dazda v zamracenom pocasi urobys ty a hlavne pri fotke do jepegu. Tym ta nechcem nastvat ani hadat sa ale ak mas ukaz.Inak toto forum mi stou dynamikou konecne otvorilo oci a uz fotim aj ja do raw. Tak dik.
inak k tej dynamike chcel by som vidiet aku dynamiku za dazda v zamracenom pocasi urobys ty a hlavne pri fotke do jepegu. Tym ta nechcem nastvat ani hadat sa ale ak mas ukaz.Inak toto forum mi stou dynamikou konecne otvorilo oci a uz fotim aj ja do raw. Tak dik.
zase podla hesla:
ked si macher, vytiahni svojho a porovname?!?!
deti, deti, deti...
fotky
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/fotoreporty/zoo-zlin-zamek-lesna/
Zacni na sebe makat, prihlas sa na nejaky zavciatocnicky workshop, vela citaj a kopiruj.
Nejake panoramy Matterhornu (zial tiez menej farebne) mam v galerii ...
nechap ma v zlom, ale forum, otazky, dopyty etc. v nom, su podla mna na nieco ine...
cim vacsia pi.ovina a horsie urobena, tym skor to bude niekto povazovat za umenie ;) :-D :-D :-D :-D :-D
denne je tu priemerne, povedzme 40 ludi online, a 500 uzivatelov, ktori len cita, predstav si, ze tito vsetci by zakladli temy v style, ´pozrite sa prosim na moje fotky´.
je pochopitelne, ze chce vediet nazor na jeho fotky, kto by nie.
suhlas, nikde nie su podmienky aku temu zakladat :) takze hor sa do toho :) a hlavne dofotenia
Teraz vazne, uz to tu omielam neviem kolko a neviem kde, ze aj fotka bez komentov a bez znamok = hodnotenie. Ja hodnotim a komentujem tie, ktore ma zaujmu negativne alebo pozitivne, zbytok povazujem pre mna za nezaujmavy ;) a je tu vela ludi ktori sa na to takto pozera, len to malokto prizna. Ina vec je zase lenivost hodnotit a komentovat.
ked si macher, vytiahni svojho a porovname?!?!
deti, deti, deti...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa