sory akosi som to nepochopil to akoze ho mam hodit na stol dat vedla neho meter odfotit a potom ti to ukazat alebo ako?
skus rozmyslat v metaforach, vo versoch hladaj zmysel, no, uz si na to prisiel, uz to fici na plne obratky mysel? ;) je to lahke, len zapnut treba, basnicky, to nie je veda a plne su prirovnani, tak co, chapes, ci si majster v spani? :-D
skus rozmyslat v metaforach, vo versoch hladaj zmysel, no, uz si na to prisiel, uz to fici na plne obratky mysel? ;) je to lahke, len zapnut treba, basnicky, to nie je veda a plne su prirovnani, tak co, chapes, ci si majster v spani? :-D
tu bude tusi nikto raper a to to mi ako chces ukazovat tvoju nahu priatelku alebo co
tak co je s vami nechcem sa do vas navazat ani nic take len som cakal ze vas trochu vyprovokujem k neakym fotkam a trochu ma budu inspirovat aj neaky smrtelny slovaci a nie len zazobanci co fotia pre national geografic
ma tu prosim vas niekto aj neake foto zo slovenska? Rad by som nico normalne vydel pretoze vsetky fotky co pozeram po nete su zo zahranicia mam na mysli krajinkarstvo dik.
ma tu prosim vas niekto aj neake foto zo slovenska? Rad by som nico normalne vydel pretoze vsetky fotky co pozeram po nete su zo zahranicia mam na mysli krajinkarstvo dik.
TU na ephote si pozeral? Šak je ich tu plno vynikajúcich.
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/photopoint-sk/
myslím, že je tu ´zopár´ ľudí, ktorí nielen dávajú fotky do fotogalérie, ale snažia sa tu pripojiť aj zopár informácii o fotených miestach a dať INŠPIRÁCIU na fotky ...
Ked bude vela fotit nezaruci mu to, zesa fotit aj nauci. Musi sa ucit od skusenych ludi a skusit fotit na film. Len tak sa nauci kompoziciu a hlavne rozvahu pri foteni. Nacvakat hory odpadu este nikoho fotit nenaucilo.
Ked bude vela fotit nezaruci mu to, zesa fotit aj nauci. Musi sa ucit od skusenych ludi a skusit fotit na film. Len tak sa nauci kompoziciu a hlavne rozvahu pri foteni. Nacvakat hory odpadu este nikoho fotit nenaucilo.
film je pre zaciatocnika nedostupny format. jeho financna narocnost skor odradi, nez povzbudi. ucit sa moze aj sam. na internete a v knihach je dostatok materialu. a nacvakat vela niektorym pomohlo ;) nacvakat vela krat zaber a pritom nad nim rozmyslat je cesta k super fotke. cvakat bez rozmyslu je zbytocne ;)
ja ja ujo len chcem toto, no, povedať, že hokej. Aj fotím, básne tiež. Fotím. Tak, fotím, si fotím, nahú frajerku, len tak, spredu, zboku, mám veľký, aj foťák, aj objektív, kto mi ho odfotí ha?
prichádzam na chuť offtopicom.. Pri vás ľudkovia milí :-)
ceknete aj moje fotky a poviete mi svoj nazor?--diki http://www.flickr.com/photos/13lussy13/
Ja som si pozrel tvoje fotky a musim uznat, ze mas talent. Mas dobre oko, a dobry ´uhol pohladu´. Urcite rozvijaj svoj talent aj nadalej. Drzim ti palce.
fotky
myslím, že je tu ´zopár´ ľudí, ktorí nielen dávajú fotky do fotogalérie, ale snažia sa tu pripojiť aj zopár informácii o fotených miestach a dať INŠPIRÁCIU na fotky ...
prichádzam na chuť offtopicom.. Pri vás ľudkovia milí :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa