Zdravim vsetkych fotografov z Ba 8) Tak ma napadlo ze by sme mohli spachat dake spolocne fotografovanie (stretko) Navrhla by sa tema a potvrdila ucast, uvidim ako to pojde na tomto fore pak by som navrhol miesto stretka 8) tak dufam ze sa vas (odvaznych) najde az az 8) s pozdravom Paul Jonas EX-Z9
Mozme aj piatok... ale ja osobne som do cca 16tej v robote, potom je uz tma... A o 6 je uplna tma : ) Mozme pofotit aj nejake nocne s dlhym casom ale osobne som za to aby sa toto stretnutie konalo za denneho svetla, pripadne zacat o cca 2-3tej a o 4 je tma a skusili by sme aj nocne... Ale kludne sa zariadim ako vacsina ludi co pojdu...
Cafte all piatok nebudem moct dojs som PN takze musim byt doma koli kontrole, z nasej firmy radi posielaju kontrolu takze je mi luto ale zucastnim sa nabuduce
:-) a tak sa to pekne rozbehlo :-)
nechcel som podpichovať, ale aj dlhoročný profíci majú choré dni :-) nedalo mi to nenapísať, lebo sledujem toto vlákno pozorne :-) sorry ale rehocem sa velice :-) aj sa mi to rýmuje..
Mam zapalenu slachu na nohe tak by som toho moc nepochodil 8) stve ma to ale co uz....
:( skoda... Tak prajem skore uzdravenie... Kto tam teda o 18tej bude? Ak tam bude aspon jeden cloviecik tak idem :) Myslim ze Juro92 by tam mal byt.. napisem mu SS.. Kto sa prida? Este som taketo stretnutie neskusal ale vsetko je treba vyskusat... Navrhujem program :) : Poprechadzat sa po meste a fotit vsetko zaujimave, mozme zbehnut do centra nafotit trhy.... Dat si varene vinko, lokse, cigansku... Potom sadnut niekam na pivko (nie jedno), pokecat, pozriet co sme to nafotili... Tot moj navrh... Ak by moc prsalo tak sa dohodneme ci to ma vyznam..
:( skoda... Tak prajem skore uzdravenie... Kto tam teda o 18tej bude? Ak tam bude aspon jeden cloviecik tak idem :) Myslim ze Juro92 by tam mal byt.. napisem mu SS.. Kto sa prida? Este som taketo stretnutie neskusal ale vsetko je treba vyskusat... Navrhujem program :) : Poprechadzat sa po meste a fotit vsetko zaujimave, mozme zbehnut do centra nafotit trhy.... Dat si varene vinko, lokse, cigansku... Potom sadnut niekam na pivko (nie jedno), pokecat, pozriet co sme to nafotili... Tot moj navrh... Ak by moc prsalo tak sa dohodneme ci to ma vyznam..
jo jo aj mne je to luto ale nabuduce, co dam urcite vediet sem hned ako budem ok kedy sa pojde a vobec... pak mam jednu osobku navise co by sla urcite 8) tak dufam ze sa vam ten piatok podari 8) aj bezo mna 8)
no keby šiel aj chorý organizátor, tak určite by som prišiel aj ja :-) rovno z košíc, neviem sice ako keď o šiestej končím v robote no prišiel by som aspoň myšlienkami :-)
musím jesť menej maku, potom strašne podrývam :-)
Ja som si to nevymyslel uz tento rok som mal s tym problem... bol som mesiac pn a nevedel som chodit... a bolelo to jak svina na tom neni nic srandovne, neprajem to fakt nikomu
Fotograficka Akcia v Bratislave 8)
nechcel som podpichovať, ale aj dlhoročný profíci majú choré dni :-) nedalo mi to nenapísať, lebo sledujem toto vlákno pozorne :-) sorry ale rehocem sa velice :-) aj sa mi to rýmuje..
musím jesť menej maku, potom strašne podrývam :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa