Kúpil som si raz ShutterBug(?) v supermarkete v oddelení zahraničných časopisov. Už nikdy viac, samá reklama! Niekedy som si kupoval FotoVideo, už je tam priveľa recenzií, DigiRevue sa vždy len hralo na fotočasopis. Jedine PhotoLIFE sa mi pozdával, aj keď je ´subjektívny´, ale je aspoň o fotení. Teraz si radšej raz za štvrťrok kúpim nejakú knižku (Peterson, McNaly, ...) a mám čo čítať po večeroch. Mám obavu že časopisy sú viac-menej mŕtve...
mam zopar cisiel Digital Camera Magazine - anglicky casopis,kazdy si tam najde svoje. Mali stranku www.dcmag.co.uk ,ale uz neexistuje,automaticky ma to presmerovalo na http://www.photoradar.com/,pozrite uvidite,ja to vidim tiez prvykrat,ale vyzera to ako pokracovanie Digital camera.
ja si kupujem kvoli fotkam pravidelne Playboy a Brejk. niekedy je to hroza, hlavne ked to ´maestro´ Gotti prezenie so zehlenim a clovek vidi tie mapy na modelkach...
Kúpil som si raz ShutterBug(?) v supermarkete v oddelení zahraničných časopisov. Už nikdy viac, samá reklama! Niekedy som si kupoval FotoVideo, už je tam priveľa recenzií, DigiRevue sa vždy len hralo na fotočasopis. Jedine PhotoLIFE sa mi pozdával, aj keď je ´subjektívny´, ale je aspoň o fotení. Teraz si radšej raz za štvrťrok kúpim nejakú knižku (Peterson, McNaly, ...) a mám čo čítať po večeroch. Mám obavu že časopisy sú viac-menej mŕtve...
tak tak, kniha je lepsia, ak aj nejaky casopis nieco uverejni, casom to recykluje, polcas rozpadu su cca 2 roky...
Bingo! :) Peter Orvisky s manzelkou uz nie su uvedeny v redakcnej rade DGR. Radsej keby doplnili porotujuceho pana Tomika o dalsich ´rozhodcov´, o nejaku mladu krv, to by nebolo zle. Za tie roky sutazi mam uz jasnu predstavu o Tomikovych retro-preferenciach, striafat do nich by som sa aj vedel ale nechcem.
zatial mam I-D Soul (fakt super) a 20th century photography.
chcem SUMO (tu malu verziu za 100 euro, nie tu za 10000 euro :-D), Ralpha Gibsona, ale to su trosku drahe knihy (350 a 1250 euro), LaChapell - Heaven to Hell, sen je LaChapell - Artists & Prostitutes (2500 euro), Paris mon amour, Sante D´Orazio - Barely Private.
20th cent.ph. mam, aj sumo /tiez to lacnejsie :-)/. Z tych serii po 9,99 mam niekolko knih, potom niekolko z edicie 25taschen, to je tiez za rozumne peniaze.
Gibson aj LaChapell vyzera zaujimavo, ale to je mimo mojich financnych moznosti /uz dost tazko som manzelke vysvetlil nutnost vlastnit sumo, upokojil som ju len tym, ze mame 1. mensiu verziu, 2. vacsia verzia stoji 100 nasobok, 3. takze sa to vlastne oplati :-)/.
V podstate si pravidelne kupujem skoro všetky periodiká, ako alternatívu k internetu a knihám. Internet je síce iteraktívny a akčný, ale je na mnohé veci dosť povrchný, knihy sú síce nenahraditeľné, ale nemusia byť ´up to date´, a časopisy sa venujú veciam, ktoré by nestačili na knihy, a venujú sa témam podrobnejšie ako na internete. Takže z každého treba využiť čo najviac.
ake periodikum predplatit?
uz mam par vybranych, ktore chcem, blizia sa narodeniny a meniny :-D
a Digifoto http://digiarena.zive.cz/Casopis-DIGIfoto/sc-80/default.aspx
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=70697&autor_id=794
chcem SUMO (tu malu verziu za 100 euro, nie tu za 10000 euro :-D), Ralpha Gibsona, ale to su trosku drahe knihy (350 a 1250 euro), LaChapell - Heaven to Hell, sen je LaChapell - Artists & Prostitutes (2500 euro), Paris mon amour, Sante D´Orazio - Barely Private.
Gibson aj LaChapell vyzera zaujimavo, ale to je mimo mojich financnych moznosti /uz dost tazko som manzelke vysvetlil nutnost vlastnit sumo, upokojil som ju len tym, ze mame 1. mensiu verziu, 2. vacsia verzia stoji 100 nasobok, 3. takze sa to vlastne oplati :-)/.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa