chcem si urobit prezentaciu zo svadby, aby som tam aj hudbu pridal ...robil som to v adobe photoshop ellements ale tie fotky su tam velmi kockate,,, neviete poradit nejaky iny naozaj dobry softver,ale taky aby som prezentaciu neskor aj napalil a pozeral na telke dakujem velmi pekne za rady...
ked mas trosku viac zrucnosti, tak mne sa osvedcil Sony Vegas... ale tam si robim vsetko rucne. Inak ak chces nieco jednoduche a pritom s dobrym vysledkom tak skus ProShow Producer
ked mas trosku viac zrucnosti, tak mne sa osvedcil Sony Vegas... ale tam si robim vsetko rucne. Inak ak chces nieco jednoduche a pritom s dobrym vysledkom tak skus ProShow Producer
len mam velky problem nech tu prezentaciu robim v ktorom kolvek programe tak fotky ostanu kockate rozmazane neostre nemas na to nejaky figel?
len mam velky problem nech tu prezentaciu robim v ktorom kolvek programe tak fotky ostanu kockate rozmazane neostre nemas na to nejaky figel?
musis si nastavit projekt este pred tym ako to das dokopy... zvolis si rozlisenie(PAL,HD,...), pocet framov(25 je u nas standart), no a datovy tok... ten zvol najvyssi a nemal by si mat problem so ziadnym rozmazanim, takze video rendering quality, alebo video quality daj na best.
Podla mna mas iny problem, pozri si tie fotky co tam chces dat, nehral si sa s nimi a neurobil nejake mrnave? NApr. 2x3cm, pri 72dpi, to by tak tomu popisu odpovedalo. Este mozes mat problem, ze ti ich konvertuje ten program ked ich natahuje do prezentacie, a mas tam nastavenu nejaku velku kompresiu. Ja robim v Pinacle studio a foto 768x576 pri 300dpi je na obrazovke uplne v pohode, ziadne kocky.
fotky nemusis zmensovat ked ich ides davat do videa... zatial kazdy program s ktorym som sa stretol si ich vedel prisposobit :) no mal som aj opacny problem... ked som mal zdroj priliz maly- webove fotky... ale to som len tak na youtube robil, takze pohoda :) http://www.youtube.com/watch?v=40_50ymr6nM&feature=channel_page (myslis take rozostrenie??)
fotky nemusis zmensovat ked ich ides davat do videa... zatial kazdy program s ktorym som sa stretol si ich vedel prisposobit :) no mal som aj opacny problem... ked som mal zdroj priliz maly- webove fotky... ale to som len tak na youtube robil, takze pohoda :) http://www.youtube.com/watch?v=40_50ymr6nM&feature=channel_page (myslis take rozostrenie??)
till1987: tak skus to popisat viac ;)
fotky som vobec nezmensoval,,, normalne som doprezentacie vlozil par fotiek par skladieb...este v nahlade to bolo fajn ale vysledok a la youtube.... a tie fotky boli v najvyssej kvalite aka sa da nastavit
tak ak to robis do palu, tak na monitore to bude rozmazanejsie, pretoze to je o dost mensie rozlisenie :) ... ale na telke by to malo byt ok :) ak to chces aj na compe slusne tak to rob v HD :) inak fakt iba ten datovy tok na videu musis dat co najvacsi a nemal by byt problem
aky softwer
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie