Stále nakúkam na fóra (veď čo už iné v robote, však?) ...a celkom by som mal chuť pokecať o fotení :)
Konkrétne by ma zaujímalo, čo nadšenci aj nenadšenci z ephoto.sk v poslednej dobe fotitli, alebo sa chystajú fotiť a prípadne - pre tých čo radi pokec o technike - s čím vyrazili "do boja"
...tak kto má chuť sa podeliť o tom, čo v poslednej dobe fotil/fotí/bude fotiť, budem len rád, ak sa podelí.
Alebo nejaký zaujímavý zážitok z nedávneho fotenia, téma je opensource, takže pokojne modifikujte! :)
Znie to zaujimavo, ak budem mat cestu v tie strany, aj by som veru rad dosiel kukes na to...
aj na tie slavmirove ´huncutstva´ som zvedavy :) ...neuvazoval si o tom, ze by si to spravil nearanzovane? ci to su huncutstva takzeho kalibru na to, aby to clovek bezne na ulici videl? :)
huncuctva ;D no aj ja som na to zvedavy , sak potom napise sem ke dto bude aktualne zatial su len filmy vyvolane par fotiek je tam OK este dost roboty s tym bude
ten gag musi byt jasny a citatelny, takze jedine inscenacka. Navyse to chcem stylyzovat na retro 30.az 50.te roky minuleho storocia, tak nutnost rekvizit a doboveho/neutralneho oblecenia protagonistov.
ten gag musi byt jasny a citatelny, takze jedine inscenacka. Navyse to chcem stylyzovat na retro 30.az 50.te roky minuleho storocia, tak nutnost rekvizit a doboveho/neutralneho oblecenia protagonistov.
tebe celkovo retro asi dost chuti :) ...narazam na seriu lietadlovu :) ...ak ma pamat neklame
Čo fotíte v poslednej čase?
aj na tie slavmirove ´huncutstva´ som zvedavy :) ...neuvazoval si o tom, ze by si to spravil nearanzovane? ci to su huncutstva takzeho kalibru na to, aby to clovek bezne na ulici videl? :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa