Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Fotografovanie a zakon

atik
atik 2009-04-25 10:22:44+02
Ondrej Prosicky spisal zaujimavy clanok: http://www.naturephoto.cz/priroda/135-fotografovani-ptaku-a-zakon.html + velmi poucna diskusia.

Ultra TXF
2009-05-03 23:09:41+02
príspevok od:
tak po tomto uz ani neviem, ako sa volam :o))) ale ak budes v tom pokracovat, budem ta volit :o)))
Ano..... ďakujem,vážim si to.
Práve pre takúto zásadovosť a charakternosť si ma ľudia vážia.Nemám rád nejednoznačné a vyhýbavé stanoviská.Keď už raz poviem ano,tak nemôžem povedať nie alebo naopak,čo je v podstate jedno,ale len na prvý pohľad,pretože to môže byť úplne inak. To ale samozrejme chápeš .

2009-05-03 23:14:21+02
príspevok od: Ultra TXF
Ano..... ďakujem,vážim si to.
Práve pre takúto zásadovosť a charakternosť si ma ľudia vážia.Nemám rád nejednoznačné a vyhýbavé stanoviská.Keď už raz poviem ano,tak nemôžem povedať nie alebo naopak,čo je v podstate jedno,ale len na prvý pohľad,pretože to môže byť úplne inak. To ale samozrejme chápeš .
Ultra na hrad :o))) alebo skor do Bruselu :o)))

Ultra TXF
2009-05-03 23:16:42+02
Takže si pochopil :)

2009-05-03 23:21:25+02
Takže si pochopil :)
Ultra...Ultra...Ultra...Ultra...Ultra :o)))

Ultra TXF
2009-05-03 23:29:45+02
príspevok od:
Ultra...Ultra...Ultra...Ultra...Ultra :o)))
Som rád,že máš rád intelektuálne témy ,podané s ľahkosťou a citom a pritom pre niekoho možno s nepríjemne jasne vyjadrenými závermi .
Ale o to ide priatelia, o to ide ......i keď nie vždy,ale je na nás ako sa k tomu postavíme a ty si sa k tomu Dj postavil čelom,za čo si ťa vážim.

2009-05-03 23:33:11+02
Som rád,že máš rád intelektuálne témy ,podané s ľahkosťou a citom a pritom pre niekoho možno s nepríjemne jasne vyjadrenými závermi .
Ale o to ide priatelia, o to ide ......i keď nie vždy,ale je na nás ako sa k tomu postavíme a ty si sa k tomu Dj postavil čelom,za čo si ťa vážim.
ooo...dakujem...co pijes? :o)))

Ultra TXF
2009-05-03 23:34:25+02
Už od obeda borovičku :)

2009-05-03 23:38:06+02
a ani neponuknes :o)) ale tu ja nepijem...mam len whisky, metaxu a tequilu...a co oslavujes? Sviatok prace ci Den matiek? :o))

Ultra TXF
2009-05-03 23:43:22+02
Prácu matiek :) Keď budem robiť kortešačky v rámci volieb do toho parlamentu,tak ťa pozvem,myslím,že by som tam celkom slušne zapadol :)

2009-05-03 23:45:23+02
beriem ta za slovo :o)

RadoT
2009-05-04 02:28:19+02
Prácu matiek :) Keď budem robiť kortešačky v rámci volieb do toho parlamentu,tak ťa pozvem,myslím,že by som tam celkom slušne zapadol :)
Pracu matiek :) heh... Neviem co ste si dali ale chcem to iste dvakrat... :)

wayne
2009-05-04 08:07:31+02
ked chces byt politik musis sa naucit vela pouzivat slovo transparetny/e :) a samozrejme doomsaying, ten leti vzdy :)

quintes
2009-05-04 18:20:25+02
no, idem si aj ja slupnut...
uz...

Takze k danej teme, mili pani kolegovia. Nie je jednoznacne, kto ma a za akych okolnosti pravdu, pretoze pravda je len pomenovanie skutocnosti, ktoru nadobudne clovek svojim poznanim, bytim, a hlavne svedomim, co je spravne a co nie. Za takuto pravdu sa osoba silnejsia alebo slabsia pasuje s ostatnimi jedincami, no a vacsinou to byva tak, ze aj ked silny jedinec ma pravdu, vacsina ho o opaku presvedci, pretoze vacsina je len kopa slabsich ludi ktori sami nedokazu dokazat svoju pravdu, svoje presvedcenie podla svedomia, ze ta ich pravda je pravda. Preto aj v dnesnej dobe silni jedinci len vycnievaju z radu, pretoze ich vacsina (slabsich jedincov) neuznava a neberie ich pravdu za pravdu svoju.
K teme, ako som uz spominal, jednotlivec, hoc silny, nezachrani prirodu ani svet, hoc by aj chcel, pretoze vacsina (slabsich jedincov) nevsimajuc si osobu trciacu z radu si presadi tu svoju pravdu. Nastava ale teraz otazka, kto ma pravdu? Cia pravda je silnejsia? A vlastne, co je pravda???

Odpoved: PRAVDA JE NIEKDE VO HVIEZDACH...

Ultra TXF
2009-05-04 18:36:22+02
V podstate sa dá s tým súhlasiť,ale nie je možné povedať na tvoje nie ano,pretože by som povedal ano na moje nie s predošlého príspevku,čo by bolo nejednoznačné.Takže hovorím ano na tvoje nie i keď tým nepriamo vyvraciam svoje nie na moje ano,čo si však neprotirečí,takže sa vlastne stotožňujem s tvojím záverom.

duroslav
2009-05-04 18:36:40+02
Kto chce, si svoju pravdu vždy nájde.

Ultra TXF
2009-05-04 18:40:33+02
príspevok od: duroslav
Kto chce, si svoju pravdu vždy nájde.
No ono ani tak nejde o pravdu,ako o to,že ľudia sú vo všeobecnosti hovädá,čo neberte teraz osobne ako jednotlivci.

quintes
2009-05-04 19:04:24+02
V podstate sa dá s tým súhlasiť,ale nie je možné povedať na tvoje nie ano,pretože by som povedal ano na moje nie s predošlého príspevku,čo by bolo nejednoznačné.Takže hovorím ano na tvoje nie i keď tým nepriamo vyvraciam svoje nie na moje ano,čo si však neprotirečí,takže sa vlastne stotožňujem s tvojím záverom.
ano, dobre teda... cize ak som to spravne pochopil, mam pravdu, hoc aj tvoje ano je vlastne moje ano, cize ak sa to zneguje tak nik z nas pravdu nema...

2009-05-04 19:35:07+02
a co pijeme? :o)))

Ultra TXF
2009-05-04 19:38:04+02
príspevok od: quintes
ano, dobre teda... cize ak som to spravne pochopil, mam pravdu, hoc aj tvoje ano je vlastne moje ano, cize ak sa to zneguje tak nik z nas pravdu nema...
Nie,nemá,čiže ano .

Ultra TXF
2009-05-04 19:39:21+02
No pozor,dnes je pracovný deň,čiže už nepijeme,teda je nie,či quintes ano to neviem.

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()