ahojte, neviete mi prosim vas poradit ci tu niekde na stranke nieje nieco ako tutorial alebo postup ako sa vytvaraju fotky HDR a co vsetko je na to potrebne. chcel by som to skusit ale neviem ako zacat, co je k tomu potrebne, popr. nejaky typ, trik a aj postup by potesil. vopred vam dakujem. ak to tu je poslite mi prosim link a tuto temu kludne vymazte ak uz taka existuje. dakujem, pekny den prajem...
V prvom rade potrebuješ 3 rovnaké fotografie. (rovnakej veľkosti) Ale každá fotografia musí mať inú hodnotu EV. Prvá musí byť napr. -2 EV, stredná 0 EV a posledná + 2 EV (EV = Exposure Value). Následne je potrebný nejaký softvér na HDR obrázky napr. Photomatix Pro. Potom načítaš tie 3 fotografie, softvér Ti ich spojí do jednej a ty už sa potom v tom softe hráš a pridávaš farby.......
alebo skús aj na you tube určite niečo bude.
moja rada je ak chceš robiť dobré HDR tak určite statív,dialkovú spúšť a rýchly BKT. potom je to už na tebe ako to zvládneš na compe.
tutorial
len 185 000 odkazov ..
moja rada je ak chceš robiť dobré HDR tak určite statív,dialkovú spúšť a rýchly BKT. potom je to už na tebe ako to zvládneš na compe.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa