mam otazku, aby som nahodou neprepasol nejake dobre podujatie, viete o terminoch, kde by sa oplatilo ist fotit? Mam na mysli bud nejake dobre sportove podujatie, vybornu kulurnu akciu, slavnosti - skratka par terminov v priebehi od 27.5. do 30.6., eventualne ak by sa naslo mozme sa zorganizoat a ist niekde spolocne - napady?
tak to je fotogenicke - minule som premeskal celoslovensku sutaz mazoretiek - senioriek a tak som tie chrumkave dievcata zbytocne premeskal a nakoniec sa ukazalo, ze kedze z profi fotografov o tom ani nikto nevedel (nebola ziadna reklama) tak nebol ani ziaden dobry zaznam - to Cunovo ma uz drazdi
to moze byt paradna akcna foto, pocasie ma byt tiez celkom vhodne, poloblacno ale hlavne vykukajuce slnko
tak to je fotogenicke - minule som premeskal celoslovensku sutaz mazoretiek - senioriek a tak som tie chrumkave dievcata zbytocne premeskal a nakoniec sa ukazalo, ze kedze z profi fotografov o tom ani nikto nevedel (nebola ziadna reklama) tak nebol ani ziaden dobry zaznam - to Cunovo ma uz drazdi
Je to aj v nedelu? Keďže v sobotu mi čas nezostane :( Škoda, tento víkend je toho toľko zaujímavého ... rozkrájať sa a ísť :)
Keby som v stredu neodovzdaval diplomku, ktorej sucasna podoba by tazko zabrala dvojstranu miestneho dennika, som tam na cely den. Minuly rok bolo super.
len chlapi skryva sa tu este jedna neprijemna vec. Akonahle pojdeme viaceri na take podujatie tak budeme mat vsetci velim podobne ak nie rovnake foto.
Mam skusenosti ked chodim s dvoma kamosmi a ak este i moj bracho ide tak po ich prezentacii mam problem vyjst s nejakou inou foto :/ aby sa neopakovala
jasne, ja uz mam taky figel nato ze ked ide kamos nieco poekne fotit, tak ja to obchadzam a hladam inu kompo, a tak.., alebo si vsimam kde pohladom on este nebol a tam sa snazim nieco cvaknut
Je to aj v nedelu? Keďže v sobotu mi čas nezostane :( Škoda, tento víkend je toho toľko zaujímavého ... rozkrájať sa a ísť :)
Ano, bude aj v nedelu (nasiel som na http://www.canoekayak.sk/):
Sobota 16. mája: 10.30 h 3. kolo Slovenského pohára (1. a 2. jazda: C1, K1 žien, C2, K1 mužov)
Nedeľa 17. mája: 10.30 h 4. kolo Slovenského pohára (1. a 2. jazda: C1, K1 žien, C2, K1 mužov)
24.5. su Ovciarske slavnosti v Prybiline (za Liptovskym Mikulas smer hotel Permon) - budu tam sutaze, vystupenia, super skanzen - chodim kazdy rok a je tam dobre a je aj co fotit - rozne sutaze , fujaristov, aj niekedy par celebrit
22.-24.5. su na Pezinskej babe Majstrovstva Slovenska v rely...chysta sa tam niekto??
ja vcera ked som sa potil cely den v aute som zachytil i ja tuto info o tej pezinskej babe. Ja by som pridal ino o vinnej ceste co bude tento vikend v pezinku, konkretne v sobotu(tiez zaujimava akcia, nieco podobne ako pisala pani Kotusova). Kedze ideme do pezinka na cely vikend, mam v plane si v nedelu odbehnut na tu pezinsku babu.
-12 kolovy zapas profi boxu v MsKS Galanta, zajtra od 19:00, 22.5.2009. (www.koboxclub.sk)
-velky zraz motorkarov 22.-23.5.2009 s kulturnym programov v Gabcikove, v piatok koncert ex HBB, Deak Bill Gyula (www.fesztkepek.com)
-festival historickeho sermu na Cervenom kameni 22.-24.5.2009 www.sermovacka.sk
pekne, vidim ze mas dost info o diani :)
Ja vari nieco co bude v juli. Pokial to mam na rozume :/
Dostal mi prisla info z http://tekov.druhasvetova.sk/kontakty.html ze i tento rok budu Boje na hrone. Zatial to oficialne nie je potvrdene, ale neoficialny termin je 25.7.09.
Presny harmonogram a dalsie info vsak este zverejnia.
posli mi nazov toho serveru, dik - a nahovorime na to aj julesa s karolom nech to tak spravia, vsak preco nie? - ja som len na ephoto, nebavi ma preklikavat hore dole
suhlas, suhlas suhlas, ten kalendar by bola bomba, ale v prvom rade zalezi ak na nas. co tam bude mat kto tie akcie vpisovat, ale dufam ze sa taki najdu. ja som za a dufam ze so to dostane do ruk aj zodpovednym. cauko
Fotografovanie - podujatie
Mam skusenosti ked chodim s dvoma kamosmi a ak este i moj bracho ide tak po ich prezentacii mam problem vyjst s nejakou inou foto :/ aby sa neopakovala
Nie že by som bol nejaký turista,ale dal by som sa do toho raz začas.
http://www.hradlietava.sk/pripravujeme/pripravujeme.html
Sobota 16. mája: 10.30 h 3. kolo Slovenského pohára (1. a 2. jazda: C1, K1 žien, C2, K1 mužov)
Nedeľa 17. mája: 10.30 h 4. kolo Slovenského pohára (1. a 2. jazda: C1, K1 žien, C2, K1 mužov)
-velky zraz motorkarov 22.-23.5.2009 s kulturnym programov v Gabcikove, v piatok koncert ex HBB, Deak Bill Gyula (www.fesztkepek.com)
-festival historickeho sermu na Cervenom kameni 22.-24.5.2009 www.sermovacka.sk
Ja vari nieco co bude v juli. Pokial to mam na rozume :/
Dostal mi prisla info z http://tekov.druhasvetova.sk/kontakty.html ze i tento rok budu Boje na hrone. Zatial to oficialne nie je potvrdene, ale neoficialny termin je 25.7.09.
Presny harmonogram a dalsie info vsak este zverejnia.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa