Ahoj, chcel by som sa Vas spytat ake pluginy do Ps najcastejsie pouzivate a co dokazu. Ak by ste mohli pridat aj link na Vasu foto s pouzitym pluginom bolo by Vam urcite vdacnych vela zaciatocnikov, medzi ktorych patrim aj ja. Ak viete o nejakom clanku na nete rozoberajucu temu pluginov hodte link. Dakujem
Ahojte, ked sme pri tych plug-inoch - nevie niekto poradit, ako sa vola plug-in, ktorym sa da urobit nepravidelny okraj fotky? Nemyslim vlnovku, ale taky,ako napr. oskenovany negativ /aj vypadane niektore miesta na okraji/.
Vdaka.
mne osobne sa zas pacia fotky ako ma Vratko jeden fotograf zo Zvolena na stranke http://www.vratkobarcik.com/ riadne su porobene...ale myslim ze to je pekne tvrdou pracou v ps-ku a nie pomoci pluginou...
osobne som nič do prečítania tohto článku nepoužíval ... ani PS takmer nepouživam ... momentálne mám nainštalovanú 30-dňovú skúšobnú verziu CS4, ale asi ostanem pri Capture NX + Zoner (na moju amaterčinu mi úplne stačia)
z plug-in - ov som vyskúšal Alien Skin Bokeh, celkom ma zaujal: www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=56706
ale nemám zbytočné prachy na kúpu PS + plug-in a hecker nie som
Ja mam CS4Master, Pouzivam PS 64bit na ktory aj tak nie je vela plug-inov, ale vobec ma to nebere. Neporebujem ich. :D ani neviem co by som mal napisat lebo je to cele velka blbost. Jediny ´plug-in´ ktory pouzivam je CameraRAW :D... Radsej budem vediet poctivo spravit svoje fotografie alebo ine prace na ktore vyuzivam skoro vsetky programy z Masteru..
A k tejto teme by som asi dodal ze aj tak su najduchaplnejsie komenty od afka.i a kveta! tu sa clovek vie aj pekne zabavit... Mali by ste robit takyto duel do kazdeho vlakna kde sa obiavia ovecky, lamy a iny dobytok... javelin rulez :D
Ake pluginy do Ps pouzivate?
Vdaka.
osobne som nič do prečítania tohto článku nepoužíval ... ani PS takmer nepouživam ... momentálne mám nainštalovanú 30-dňovú skúšobnú verziu CS4, ale asi ostanem pri Capture NX + Zoner (na moju amaterčinu mi úplne stačia)
z plug-in - ov som vyskúšal Alien Skin Bokeh, celkom ma zaujal: www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=56706
ale nemám zbytočné prachy na kúpu PS + plug-in a hecker nie som
A k tejto teme by som asi dodal ze aj tak su najduchaplnejsie komenty od afka.i a kveta! tu sa clovek vie aj pekne zabavit... Mali by ste robit takyto duel do kazdeho vlakna kde sa obiavia ovecky, lamy a iny dobytok... javelin rulez :D
niekedy nik software
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa