Zdravim vsetkych
mam takyto problemik - pred preinstalaciou OS som napalil nejake fotky z PC na CD-R, aby som ich zachranil
napaloval som cez program Totally Fre Burner ako data CD, a to bola ta chyba, teraz po preinstalacii ked vlozim CD do PC nechce mi zobrazit fotky s hlaskou :
"Windows Galeria nemoze otvorit tento subor, je vo formate ktory nie je podporovany"
Jedno ci pouzijem Windows Media Player alebo Media Center je to stale rovnake, fotku mi nezobrazi, ked otvorim zlozku fotky su znazornene len ikonami fotiek, pricom vsetky parametre /format .jpg, nazvy a velkost fotiek/ su vo vlastnostiach zachovane ...
stiahnut subory z CD do PC slo bez problemov, ale to zobrazenie ..?
Neviete mi prosim niekto poradit ako sa dostat k zobrazeniu tychto fotiek ? Viem ze som spravil chybu pri napalovani ale zdanlivo su subory v poriadku ..?
dik za odpovede, mam tam 140 mojich najlepsich foto a strasne nerad by som o ne prisiel
Nespomenul si, ci terajsi OS je rovnakej verzie ako predosly. Kedze ti ide hlavne o tie fotky, skus si postahovat nejake dalsie softy na prehliadanie fotiek. Ked sa jedna o fotky, tak pri napalovani ich nedavas ani inac ako DATA aj nejdes robit PhotoCD, co je este vacsi risk. Ak mas nejakeho kamarata s PC, skus zobrat CD k nemu a otvorit to u neho. Pripadne mi posli nejaku fotky do mailu a uvidime, ci si s tym poradi nejaky soft (ViewNX, Photoshop ...) Drzim palce. Jedno doporucenie na zaver: kup si radsej externy HDD cez USB a drzat viac zaloh fotiek. Ja mam na dvoch externych diskoch kopie. Pre istotu
Nespomenul si, ci terajsi OS je rovnakej verzie ako predosly. Kedze ti ide hlavne o tie fotky, skus si postahovat nejake dalsie softy na prehliadanie fotiek. Ked sa jedna o fotky, tak pri napalovani ich nedavas ani inac ako DATA aj nejdes robit PhotoCD, co je este vacsi risk. Ak mas nejakeho kamarata s PC, skus zobrat CD k nemu a otvorit to u neho. Pripadne mi posli nejaku fotky do mailu a uvidime, ci si s tym poradi nejaky soft (ViewNX, Photoshop ...) Drzim palce. Jedno doporucenie na zaver: kup si radsej externy HDD cez USB a drzat viac zaloh fotiek. Ja mam na dvoch externych diskoch kopie. Pre istotu
OS je ten isty ako predtym, s nim problem nie je, slape ako hodinky a ine fotky otvara, /Vista Home Premium/, problem mam len s fotkami z tohto CD ... Rad Vam poslem jednu fotku do mailu, budem velmi rad ak sa na to pozriete - poslite mi prosim mail na synthimode@gmail.com, v odpovedi vlozim foto /nemam Vas mail/, skusal som aj ine softy - vlastne skoro celu noc.Dakujem pekne
Problém - nejdu zobrazit fotky z CD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa