Rada by som si kúpila Nikon D60 cez internet, môžete mi poradiť ktoré internet shopy sú spoľahlivé čo sa týka foto techniky. Našla som pár zaujímavýh ponúk a zdá sa mi to čo sa týka ceny výhodnejšie ako priamo v obchode. Akú stránku by ste mi odporučili??? Ďakujem
Je fajn keď človek rozumie symbolu na konci príspevku, že áno ;-)
A ešte jedna poznámočka, ku fotoaparátom Canon tam majú všetko príslušenstvo a napríklad keď sa nedal nikde zohnať EOS5D mark II tak na predajni FaxCopy ho mali aj vystavené a ešte mali aj na sklade dáky ten kus. Ja si napríklad cez nich pomerne často objednávam veci lebo sú spoľahlivý a všetky Canon výrobky vedia objednať, aj keď ich reálne neponúkajú.
Práve som pozerala všetky stránky ktoré ste mi poradili, bude D60 už nemajú alebo ju už vyradili z predaja, chcú predať D90. Našla som ale este balík aj s bleskom na pixmania.sk (NEVIETE CI JE TO SPOLAHLIVA STRANKA????)
tak ja som sa na tom pobavil :) zda sa ze uz 2 ludia nepochopili ze to bol zart :)
Práve som pozerala všetky stránky ktoré ste mi poradili, bude D60 už nemajú alebo ju už vyradili z predaja, chcú predať D90. Našla som ale este balík aj s bleskom na pixmania.sk (NEVIETE CI JE TO SPOLAHLIVA STRANKA????)
nespoliehal by som sa - na nete je na nu kopa negativnych reakcii.. este mas sancu ju kupit v kamennych obchodoch, videl som D60 v datarte min. tyzden.. samozrejme ta cena nebude taka vyhodna ale ak ho naozaj chces je to dan za to ze ho z netovych obchodov stiahli je to na tebe no.. miesto D60 by som sa pozrel po D5000 ktory je ale o par eur drahsi alebo po D3000 ked pride na trh, to bude nieco ako D60 bez vymozenosti ktore ma D5000. alebo si mozes kupit ak nepreferujes prave nikon nieco od canonu, 1000D je fajn model, ma ho kolega a je s nim spokojny, je to vsak na tebe..
namatkovo som pozrel http://www.bestcena.sk/nikon-d60-1855mm-ii-dx-afs-kit-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-1262.html a pisu ze je skladom , skusil by som to tam
D60 nie je asi preto, lebo prednedávnom bola nahradená modelom D5000.
Z pixmanie by som ja osobne nič nebral. Počul som na ten obchod viac negatívnych názorov než pozitívnych. Asi najväčší problém je v tom, že tovar je v konečnom dôsledku posielaný z Francúzska, v prípade reklamácie to tiež treba posielať naspäť do FR, a komunikácia s nimi je dosť ťažkopádna.
Kúpiť Nikon cez Internet?
namatkovo som pozrel http://www.bestcena.sk/nikon-d60-1855mm-ii-dx-afs-kit-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-1262.html a pisu ze je skladom , skusil by som to tam
Z pixmanie by som ja osobne nič nebral. Počul som na ten obchod viac negatívnych názorov než pozitívnych. Asi najväčší problém je v tom, že tovar je v konečnom dôsledku posielaný z Francúzska, v prípade reklamácie to tiež treba posielať naspäť do FR, a komunikácia s nimi je dosť ťažkopádna.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa