Ahojte, mam macbook a chcem sa spytat ako alebo cez aky soft by som mohol spravit ked mam 100 fotiek a na vsetky chcem dat watermark , tak ako by sa to dalo spravit?
hehehe... fakt..no prepac.. nevsimol som si.. :D..fakt sa ospravedlnujem
opravedlňovať sa nemusíš...:D..bože...však len povedz o čo ti ide...ak to nevidíš pomôžem ti..:D
quote:
zdravim vas praielia :)..mam aperture, ale neivem v nom poriadne robit...ale ako vidim je to podomne ako Adobe lightroom..ale neico aj z photoshopu tam je....
srdecna vdaka ;)
....len si nenapísal o čo ti ide, možno si na to zabudol...tak v takom prípade ozaj nemáš za čo ďakovať..:)
Este raz: iTunes a vyhladaj Aperture podcast. Myslim, ze to je ´Inside Aperture´. Krasne spracovane videa ako pouzivat Aperture. Netreba ani poriadne vediet po anglicky vsetko vidis. Ked nebude nieco jasne, rad pomozem tak isto ako aj maTTo corp, ale treba dat nejaku normalnu otazku.
co ma Aperture spolocne s Photoshopom? Ma to to iste poslanie ako Lightroom akurat ma kazdy ine vyhody. Este raz si po sebe precitaj a opytaj sa este raz :-)))
co ma Aperture spolocne s Photoshopom? Ma to to iste poslanie ako Lightroom akurat ma kazdy ine vyhody. Este raz si po sebe precitaj a opytaj sa este raz :-)))
Aperture 2 ako na hromadny watermark (MAC users)
quote:
zdravim vas praielia :)..mam aperture, ale neivem v nom poriadne robit...ale ako vidim je to podomne ako Adobe lightroom..ale neico aj z photoshopu tam je....
srdecna vdaka ;)
....len si nenapísal o čo ti ide, možno si na to zabudol...tak v takom prípade ozaj nemáš za čo ďakovať..:)
ja to nemyslím zle :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa