Mal by som taky navrh-nadalo by sa nejako zariadit aby do diskusie mohli prispievat,popripade zakladat novu diskusiu len prihlaseni clenovia ktory maju v galerii aspon minimalne 5-10 foto?neviem ci treba vysvetlit preco?
ale to by uz nebolo ono. To by sa uz potom nikto nemohol zaregistrovat len preto aby hned zalozit nejaku dementnu temu, ze aky kompakt ma kupit v Nayi.
Žiaľ denne tu vzniká kopec duplicitných tém a nemá to konca. Dookola sa tu objavujú tie isté otázky ktoré už boli nespočetne mnoho krát riešené, aj napriek tomu sme toho denne svedkami. Ja by som to neriešil podmienkami tipu počet fotiek v galérii. Už som to tu raz písal, nieje problém len v lenivosti určitých autorov ale aj v spôsobe zaradenia tém vo fóre. Dnes keď si otvorím fórum tak len v sekcii O TECHNIKE je 1886 tém. Ja sa už ani pomaly nedivím že tam nikto nevyhľadáva staré témy veď v tom počte to ani nieje možné. Riešenie by bolo rozdeliť sekcie na podsekcie, napríklad O TECHNIKE by sa delilo na FOTOAPARÁTI, OBJEKTÍVY, PRÍSLUŠENSTVO atď. Následne by som trebárs rozdelil FOTOAPARÁTI podľa značiek a tím by sa to stalo omnoho priehľadnejšie. Proste v tom spraviť určití systém, lebo či sa na mňa niekto bude hnevať alebo nie, dnes je vo fóre taký bordel že je v samej jeho podstate nefunkčné, neskutočne nepraktické a nepriehľadné. Ak administrátor tvrdí že nechce editaciu príspevkov z dôvodu toho, že aby si mohli užívatelia pohľadať informácie ktoré sa tu už riešili, tak ho sklamem. Denne vidím že tento jeho argument nemá opodstatnenie lebo pomaly už nik nevyhľadáva staré témy ale hneť zakladá nové. Fórum potrebuje kompletne prerobiť systém triedenia lebo sa čoraz viacej zamotáva do začarovaného kruhu z ktorého postupne nebude východisko von. Nikomu sa tu nebude chcieť dookola odpovedať na tie isté otázky a postupom času sa môže stať úplne nefunkčné :-(((
Žiaľ denne tu vzniká kopec duplicitných tém a nemá to konca. Dookola sa tu objavujú tie isté otázky ktoré už boli nespočetne mnoho krát riešené, aj napriek tomu sme toho denne svedkami. Ja by som to neriešil podmienkami tipu počet fotiek v galérii. Už som to tu raz písal, nieje problém len v lenivosti určitých autorov ale aj v spôsobe zaradenia tém vo fóre. Dnes keď si otvorím fórum tak len v sekcii O TECHNIKE je 1886 tém. Ja sa už ani pomaly nedivím že tam nikto nevyhľadáva staré témy veď v tom počte to ani nieje možné. Riešenie by bolo rozdeliť sekcie na podsekcie, napríklad O TECHNIKE by sa delilo na FOTOAPARÁTI, OBJEKTÍVY, PRÍSLUŠENSTVO atď. Následne by som trebárs rozdelil FOTOAPARÁTI podľa značiek a tím by sa to stalo omnoho priehľadnejšie. Proste v tom spraviť určití systém, lebo či sa na mňa niekto bude hnevať alebo nie, dnes je vo fóre taký bordel že je v samej jeho podstate nefunkčné, neskutočne nepraktické a nepriehľadné. Ak administrátor tvrdí že nechce editaciu príspevkov z dôvodu toho, že aby si mohli užívatelia pohľadať informácie ktoré sa tu už riešili, tak ho sklamem. Denne vidím že tento jeho argument nemá opodstatnenie lebo pomaly už nik nevyhľadáva staré témy ale hneť zakladá nové. Fórum potrebuje kompletne prerobiť systém triedenia lebo sa čoraz viacej zamotáva do začarovaného kruhu z ktorého postupne nebude východisko von. Nikomu sa tu nebude chcieť dookola odpovedať na tie isté otázky a postupom času sa môže stať úplne nefunkčné :-(((
suhlasim s Tebou,ale ine som mal na mysli...ked niekto zalozi prispevok alebo reaguje na prispevok,pozriem sa mo do galerie a zhruba viem s kym mam do cinenia...asi tak....
suhlasim s Tebou,ale ine som mal na mysli...ked niekto zalozi prispevok alebo reaguje na prispevok,pozriem sa mo do galerie a zhruba viem s kym mam do cinenia...asi tak....
No len je tu kopec ľudí čo má vo fotogalérii prázdno, ale odpovedať na otázky vedia fundovane. Nie každí je ochotní sem dávať fotky a ani sa im občas nečudujem.
No len je tu kopec ľudí čo má vo fotogalérii prázdno, ale odpovedať na otázky vedia fundovane. Nie každí je ochotní sem dávať fotky a ani sa im občas nečudujem.
ked vedia fundovane odpovedat,a chcu odpovedat tak si myslim ze by pre nich nemal byt problem dat sem aspon 5 foto..je to predsa ich prezentacia,podla nich si vieme spravit usudok..
Ideálne by bolo sprehľadniť fórum, nemyslím že je to až také ťažké. Rozumiem administrátorovi že sa mu nechce triediť tích 1886 tém čo je len v sekcii o technike, ale nemôže zároveň čakať že dakto sa v tom bude prehrabávať, to je proste nereálne. Ak by sa do toho niekto pustil a vymazal by duplicitné vlákna možno by ich neostala ani polovica. Viem že je to kopec práce ale raz sa tomu aj tak nevyhne. Mne by osobne neprekážalo ak by sa celé fórum o technike vymazalo a začalo by sa od znova a tie ostatné sekcie pretriediť už by hádam nebol až taký problém, tam už nieje toľko vlákien. Len nech by sa v tom konečne spravil dáky funkční systém v ktorom by sa dalo orientovať.
ked vedia fundovane odpovedat,a chcu odpovedat tak si myslim ze by pre nich nemal byt problem dat sem aspon 5 foto..je to predsa ich prezentacia,podla nich si vieme spravit usudok..
To je ťažké, daktorý sa tu proste nechcú prezentovať fotkami. Je to vždy ich vlastné rozhodnutie, ale ja osobne by som bol za každú zmenu čo by viedla k lepšiemu. No obávam sa že tu treba veľkú systémovú zmenu a to je asi na dlho.
Ktovie prečo sa objavujú tie isté otázky......:)))
Nechcem mudrovať, ale takáto podmienka Ťa neuvedie do predstavy, kto ten ktorý príspevok založil. Nie každý zatiaľ nezaradil foto do galérie preto, že žiadne nespravil. Myslím si, že sa dá nájsť aj iný zmysluplnejší systém, ktorý by zabránil klásť nezmyselné a naivné otázky do fóra. Čudujem sa ľuďom, ktorý takisto neustále dokola dávajú ako návrh do diskusie podmienku mať v galérii niekoľko foto.
Mám pocit, že nejaké nové a prehľadné delenie fóra by mohlo priniesť väčší úžitok, pretože ak dám do vyhľadávača nejakú frázu, tak to nevyhľadá korektne. Ono nie je tak veľa tých najpreferovanejších tém, aby sa to nedalo zvládnúť.
A nakoniec, osobne si myslím, že samotný text, jeho obsah, myšlienka, vyjadrovanie, Ti napovie viac, ako foto, ktoré tam môže autor vložiť.
kvantita, resp. kvalita fotiek v galerii neodraza autorovu schopnost komunikovat s okolim, ludmi, znasat negativne ohlasy, ci snahu akokolvek fundovane radit. cim viac pokrocilych fotografov, tym menej sa zapodievaju niekym, koho objektom zaujmu je ´mydlova skatulka´ z nay a pod. navyse, nie raz sa ukazalo ze hoci dotycny je skvely fotograf, v skutocnosti to moze byt riadny tĺk... 5 fotiek nic neriesi, chcelo by to system portalu apelujuci na schopnost autora (autorov - tych ktori o to stoja) sa o informacie delit a rozdavat ich slusnou nenasilnou cestou. lenze to asi skor vyhrame vojnu s robotmi, alebo prezidentom sa stane rómka...
tak neviem....jednoducho by som rad vedel s kym diskutujem...a zdala sa mi tato cesta schodna...aspom scasti...ale stotoznujem sa aj stym co napisal dedo Milan-A nakoniec, osobne si myslím, že samotný text, jeho obsah, myšlienka, vyjadrovanie, Ti napovie viac, ako foto, ktoré tam môže autor vložiť.
daj mi dovod, preco by som sem mal vkladat nejake fotky?!?! prezentacia? tu? pre koho?!? :-D :-D :-D
NAVRH PRE ADMINA,pre ostatnych tema na diskusiu....
Mám pocit, že nejaké nové a prehľadné delenie fóra by mohlo priniesť väčší úžitok, pretože ak dám do vyhľadávača nejakú frázu, tak to nevyhľadá korektne. Ono nie je tak veľa tých najpreferovanejších tém, aby sa to nedalo zvládnúť.
A nakoniec, osobne si myslím, že samotný text, jeho obsah, myšlienka, vyjadrovanie, Ti napovie viac, ako foto, ktoré tam môže autor vložiť.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa