ako sa dá vo photoshope jednoducho a účinne odstranit biely odlesk na tvári modela/modelky ktorý vzniká vačšinou ak nie je napúdrovaný/á alebo sa už potí. ďakujem
Já bych při focení použil polarizační filtr a nemusíš trávit čas u PC.
nedoporucujem tento postup. Farba pletoviek cez CPL, podla mna, nie je dobra. Okrem PP uprav v PC je vhodne, okrem navrhovaneho MakeUp-u aj vyrazne zmekcit-zvacsit zdroj svetla, vyuzivat skor svetlo odrazene ako napriamo.
nedoporucujem tento postup. Farba pletoviek cez CPL, podla mna, nie je dobra. Okrem PP uprav v PC je vhodne, okrem navrhovaneho MakeUp-u aj vyrazne zmekcit-zvacsit zdroj svetla, vyuzivat skor svetlo odrazene ako napriamo.
ja sa tomu vyhybam, podla mna nesedia pletovky. Navyse v casoch NXka uz koli oblohe CPL trochu straca vyznam, ostavaju aplikacie na odlesky/priehladnost vody/skla.
ja sa tomu vyhybam, podla mna nesedia pletovky. Navyse v casoch NXka uz koli oblohe CPL trochu straca vyznam, ostavaju aplikacie na odlesky/priehladnost vody/skla.
nuž vždy je viac možností ako zvládnuť niektoré veci, je na každom aby si našiel ten svoj :)
ale je to somarina, ved ten odlesk moze byt pod roznymi uhlami, nedokazes potom vsetky odstranit, treba pudrovat a poriesit svetlo
:) chlapče o čom to píšeš, ja len oponujem slavomirovy v tom, že CPL sa pri portréte používa, netvrdím, že rieši všetky odlesky. Tak neviem čo je podľa teba somarina :)))
Mne CPL na odlesky na pleti nikdy nepomohol.. pomaha len klonovacie razitko, ale klonujem to v dalsej vrstve, ktora ma nastaveny mod ´darken´ a s nizsim krytim ako sa pisalo vyssie :) efektivnejsi sposob mi vsak pride v LR2 cez brush a soften skin :-D
odlesky na tvári
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa