Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Svadobne foto narychlo

j3richo
2009-09-05 09:24:58+02
Zdravim vas vsetkych a mam na Vas taku prozbu. Kamaratka ma narychlo poziadala ci by som jej nenafotil svadbu (svadobny fotograf mal nehodu - prezil to) no a poziadala ma ci by som to nezobral za neho. Povodne som mal len pomahat a priucat sa. Ale teraz to padlo cele na mna. Upozornila ma ze kameramana ma a ze foto by potrebovala iba z kostola a kameraman v kostole nestihne vsetko. Teda som to vzal a prislubil jej pomoc. Ide o to ze som svadbu este nefotil a naposledy som na neakej bol oooojojoooj davno. Moja vybava na svadbu bude canon 450D + 17 - 70 Sigma f2,8 - f5,6 DC macro + blesk speedlite 430EX II (mam v zalohe aj 70 - 300 canon usm is ale ten nechama asi doma). Viem ze sa tu o svadobnej fotografii popisalo strasne vela a hlavne o tom aka je to zodpovednost pre neskuseneho fotografa, ale teraz sa jedna o pomoc v nudzi a nie hrdinstvo .) tak Vas teda prosim o uzitocne rady tykajuce sa nastveni hlavne a rad, Dakujem velmi pekne kazdemu

zvonec
2009-09-05 12:32:30+02
Meranie si nastav na integralne so zameranim na stred, daj si pozor, aby si mal nahradne baterky, dobity akumulator, blyskaj nepriamo. To je tak narychlo vsetko...

Vela stastia...

arnie175
2009-09-05 12:41:59+02
namiesto diskutovania na fory si chod radsej vyskusat svetelne podmienky do kostola...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()