Zdravim vas vsetkych a mam na Vas taku prozbu. Kamaratka ma narychlo poziadala ci by som jej nenafotil svadbu (svadobny fotograf mal nehodu - prezil to) no a poziadala ma ci by som to nezobral za neho. Povodne som mal len pomahat a priucat sa. Ale teraz to padlo cele na mna. Upozornila ma ze kameramana ma a ze foto by potrebovala iba z kostola a kameraman v kostole nestihne vsetko. Teda som to vzal a prislubil jej pomoc. Ide o to ze som svadbu este nefotil a naposledy som na neakej bol oooojojoooj davno. Moja vybava na svadbu bude canon 450D + 17 - 70 Sigma f2,8 - f5,6 DC macro + blesk speedlite 430EX II (mam v zalohe aj 70 - 300 canon usm is ale ten nechama asi doma).
Viem ze sa tu o svadobnej fotografii popisalo strasne vela a hlavne o tom aka je to zodpovednost pre neskuseneho fotografa, ale teraz sa jedna o pomoc v nudzi a nie hrdinstvo .) tak Vas teda prosim o uzitocne rady tykajuce sa nastveni hlavne a rad, Dakujem velmi pekne kazdemu
Meranie si nastav na integralne so zameranim na stred, daj si pozor, aby si mal nahradne baterky, dobity akumulator, blyskaj nepriamo. To je tak narychlo vsetko...
Svadobne foto narychlo
Vela stastia...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie