Zdravim, nafotil som 360o-vu panoramu spojil som ju v panorama factory otvoril v Panorama Maker 4 tam prewiew 360ky fungoval ulozil som to ako FLESH vyhodilo mi to subor na plochu otvoril som to nacital sa flesh a ostala len cervena plocha... (AFP mam novy) co tomu moze byt??? chcem to spravit a dat na web
ja ked som robil 360tky tak som to premenil na quick time movie a tak som si to prehraval/prezeral.Ale ako takyto staticky obrazok ako myslis,to neviem
tam sa da robit flesh 360o panorama ? kua ja sa nastvem a stiahnem najnovsi fotoshop :-) sak ten vie asi aj fotit... ale teraz vazne nemyslim ze sa na APS naucim robit
tam sa da robit flesh 360o panorama ? kua ja sa nastvem a stiahnem najnovsi fotoshop :-) sak ten vie asi aj fotit... ale teraz vazne nemyslim ze sa na APS naucim robit
v tomto ser na fotosop .. v tom Pano2VR to mas ako click-once s moznostou viacerych vystupov
prehliadol som slovo flash:-)mozno to dokaze verzia extented...
360o panoráma
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa