Dobry den,
mam v plane kupit softbox na syst.blesk, mam jeden vyhliadnuty, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s nim a podobne. Fotim prevazne v exterieri.
A ako to riesit s odpalovanim? Cital som rozne clanky o infra odpalovacoch, len to by ma zaujimalo ci v tom pripade odpalim blesk aj ked nebude mat priamy kontakt s bleskom, (napr soft s bleskom otocene oproti mne, za modelkou)
Samozrejme naj je radiove, ale financie ma tlacia.
Pridavam link:
http://www.fotovideoshop.sk/shop/action/productdetail/oc/2856.xhtml
Z Honl Photo som si objednal tie Speed Strapi, gridy, gelove filtre, komin a aj tie Gobo dosky so suchym zipsom. Ten komin je dobre pouzitelny aj ako odrazny reflektor ak ho pripevnis na blesk na styl lumiquestu. Celkovo je to na slusnej urovni a pouzitie je bezproblemove.
prosim ta kolko ta vyslo postovne, plus ako si to platil a ako rychlo to prislo... v pohode predajca? dakujem. super veci!
prosim ta kolko ta vyslo postovne, plus ako si to platil a ako rychlo to prislo... v pohode predajca? dakujem. super veci!
postovne uz ani neviem ale to zistis pri zadavani objednavky este pred tym ako zvolis platbu. Platil som kreditkov a trvalo to pomerne dlho t.j. 3 tyzdne. Z amazonu som mal veci zvycajne do tyzdna doma ale tieto veci mi z amazonu nechceli do Sk poslat. Doslo mi to normalne na postu a tam som uz nic neplatil a dokonca ani nepodpisoval.
jasne, super. Dakujem pekne! uz dlho nad tymito honl vecami premyslam len som nikdy nejak do toho este nemal chut ist... zaujalo ma to dvdcko je za dobru cenu narozdiel od niektorych inych strobistov. diki moc este raz. prajem vela vydarenych fotiek!
jasne, super. Dakujem pekne! uz dlho nad tymito honl vecami premyslam len som nikdy nejak do toho este nemal chut ist... zaujalo ma to dvdcko je za dobru cenu narozdiel od niektorych inych strobistov. diki moc este raz. prajem vela vydarenych fotiek!
Dik. Skoda ze DVD este nebolo k dispozicii ked som to objednaval.
na tie vostiny treba vlozku z katalizatora vytiahnut alebo zobrat vcelam z ula. Kominok som si urobil z papierovej rolky, co som nasiel v smetaku. Este vystelem dazdnik z obuvy alobalom aby som mal strieborny. Alobal zbieram z kebabov ked mi balia so sebou :-)
na tie vostiny treba vlozku z katalizatora vytiahnut alebo zobrat vcelam z ula. Kominok som si urobil z papierovej rolky, co som nasiel v smetaku. Este vystelem dazdnik z obuvy alobalom aby som mal strieborny. Alobal zbieram z kebabov ked mi balia so sebou :-)
to musi byt zaujimave ked to svoje nadobicko zacnes vytahovat z brasne :-)
Nevyzera to zle co chces ale mne sa vo volnom case nechce babrat s takymito vecickami takze radsej kupim nieco hotove. A ten Honl system je celkom fajn vyrieseny, da sa bezproblemov uchytit na hlavu blesku a taktiez kombinovat s gel.filtramy.
Softbox na systemovy blesk
http://lightingmods.blogspot.com/2007/06/diy-black-straws-snoot-grid-part-1.html
Vyzerajú totál profffffffi :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa