Dobry den,
mam v plane kupit softbox na syst.blesk, mam jeden vyhliadnuty, chcem sa spytat ci tu ma niekto skusenosti s nim a podobne. Fotim prevazne v exterieri.
A ako to riesit s odpalovanim? Cital som rozne clanky o infra odpalovacoch, len to by ma zaujimalo ci v tom pripade odpalim blesk aj ked nebude mat priamy kontakt s bleskom, (napr soft s bleskom otocene oproti mne, za modelkou)
Samozrejme naj je radiove, ale financie ma tlacia.
Pridavam link:
http://www.fotovideoshop.sk/shop/action/productdetail/oc/2856.xhtml
nooo tak to nebude ona, na blesk potrebujes PC zasuvku, pozri si svoju 40d to je ta vedla zasuvky na dialkovu spust. Pripajam jeden obrazok, je to sice blesk, ale tam to mas pekne ukazane. Zasuvku na dialk spust spoznas a ta druha je PC connection
ved to tam vsetko maju tusim 26 euro. Ten s capom na klasicky stativ. Drziak ako taky mi bude pasovat aj na ten svetelny stativ, s capom to bude vzajomne zamenitelne. Som zvedavy ako to bude, potom napisem. Radiovy odpalovac mam Cactus V4
http://www.darian.sk/dazdniky/drziaky-na-dazdniky/drziak-na-dazdnik-a-systemovy-blesk-III.html
nasiel som tam aj 2in1, 20eur.. no som aj ja zvedavy:) urcite ma informuj potom
sorry som to pomiesal ta na lavo je zasuvka na kabel, ta napravo sa ale podoba tej co mas na fotaku...
zase zle... TA NAPRAVO JE PC ZASUVKA... SOM TO UPLNE DOMIESAL.... TA NAPRAVO JE TA KTORU NEMAS NA 450D ALE MAS JU NA 40D... SORRY FAKT DNES SOM NEJAKY POMYLENY... DNES SA MA TO DRZI PROSTE OD RANA. DUFAM ZE UZ JE V TOM JASNO
zase zle... TA NAPRAVO JE PC ZASUVKA... SOM TO UPLNE DOMIESAL.... TA NAPRAVO JE TA KTORU NEMAS NA 450D ALE MAS JU NA 40D... SORRY FAKT DNES SOM NEJAKY POMYLENY... DNES SA MA TO DRZI PROSTE OD RANA. DUFAM ZE UZ JE V TOM JASNO
niesi ty prepracovany?:D ale nic sa nedeje, v pohode:) uz to vidim aj na fotakoch, teda na 450D-cko by to chcelo nejaku redukciu alebo synchronizacna kocka ze ano?
niesi ty prepracovany?:D ale nic sa nedeje, v pohode:) uz to vidim aj na fotakoch, teda na 450D-cko by to chcelo nejaku redukciu alebo synchronizacna kocka ze ano?
JJ kocka je riesenie. Riesim tu nejake veci takze odpisujem len narychlo,preto tie chyby a omyly, ale pochopili sme sa:)
softbox bol podla mna najvyhodnejsie za tie peniaze a dazdniky mam obycajne nie foto. Si precitaj temu vedla, kde sme riesili aj ako sa meria priemer :-) Aj tak mam len jeden blesk a jeden storocny z Praktiky
softbox bol podla mna najvyhodnejsie za tie peniaze a dazdniky mam obycajne nie foto. Si precitaj temu vedla, kde sme riesili aj ako sa meria priemer :-) Aj tak mam len jeden blesk a jeden storocny z Praktiky
tak to hej.. obycajne dazdniky? to je dobre vediet:D take si zakupim aj ja..
A Daniel dufam ze v pondelok nam sem supnes porovnavacku softbox vs dazdnik. Som zvedavy.
A Daniel dufam ze v pondelok nam sem supnes porovnavacku softbox vs dazdnik. Som zvedavy.
ja to potom odfotim ake svetlo to vrha. Len teraz je v inzerate SB800 a ma napadlo ze ci sa s tym da fotit na fullframe? Ci je to vobec hodne kupovat aby to aj do buducna bolo
ja to potom odfotim ake svetlo to vrha. Len teraz je v inzerate SB800 a ma napadlo ze ci sa s tym da fotit na fullframe? Ci je to vobec hodne kupovat aby to aj do buducna bolo
Ja som ju mal par krat pozicanu a ziadne problemy som s 800vkou nemal.
ponukol som cenu 8000, tak neviem ci sa ozve. Viac mi to hodne nieje, to si radsej kupim to hovado co sa prehrieva :-)
To je myslim slusna cena co si ponukol.
Chlapi ked uz tu preberame taketo ftakoviny k systemovym bleskom nevidel niekto na sk strankach komin na systemak ale taky handerny (aspon tak vyzeral) na suchy zips? Lumiqest alebo Wallimex som nasiel.
Softbox na systemovy blesk
nasiel som tam aj 2in1, 20eur.. no som aj ja zvedavy:) urcite ma informuj potom
kedze si si kupil tento drziak kupil si aj dazdnik? aky? a preco prave ten softbox si kupil?
Chlapi ked uz tu preberame taketo ftakoviny k systemovym bleskom nevidel niekto na sk strankach komin na systemak ale taky handerny (aspon tak vyzeral) na suchy zips? Lumiqest alebo Wallimex som nasiel.
http://www.honlphoto.com/servlet/the-Speed-Snoot%E2%84%A2/Categories
ja používam keď treba komínčeky vyrobené z kartónu :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa