V súčasnosti si dávam vyvolávať filmy do Čiech, do labu, ktorý tie filmy po vyvolaní nastrihá. Som s tým labom spokojný, ale tie ceny za zaslanie zásielky tam/späť - tak sa celá zákazka predraží aj o 700,- SKK. Má niekto skúsenosť s nejakým labom na Slovensku, ktorý by bol kvalitný, ktorý vyvoláva filmy bez poškriabania a ktorý film namiesto zvinutia po vyvolaní nastrihá do 6 - obrázkových pásov?
Ďakujem za každú skúsenosť.
Marcel
Každý slušný lab strihá filmy! Pravdupovediac nepoznám taký, ktorý by to nerobil. Zvinúť film do ruličky by malo byť trestné! Je to zločin voči filmu! Konkrétne linky pošlem do pošty aby sme tu z toho nerobili marketingovú fiestu bez vedomia admina...
aj ja som sa stretol so slabymi sluzbami vo fotolaboch..uz kinofilm bol problem vyvolat v prijatelnej dobe ( co 15 dni nie je) a nehovorim o zvitkoch..strasne..labom chyba technika...co pracujem v prahe tam to mam hocijaky film v procese C-41 urobeny do hodiny..aj skor.. tak neviem co sa to deje :(
a sakra...zase ba :D na vychode s tym asi maju problem..ale stare overene na zvitok su noznice :) a do auparku sa mi nechce ist...ale dobre vediet ze to nie je mrtve na svk
Asi tak, síce offtopic, ale nastrihať si to môžeš aj sám s nožnicami, čo myslíš ako sa to kedy robilo?:) Mňa najviac dostalo, keď premietači v Auparku zobrali manikúrové nožničky, postrihala Dark Knighta a znova ho zlepili priesvitnou lepiacou páskou zo Tesca :)
Ktory lab v SK striha filmy?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa