ten stredny integrovany obvod musis kliestami dat prec.. potom v menu fotoaparatu ti naskoci polozka VOLUME LENSES.... a tam korekcia plus minus... ide to lahko, nic tazke to nie je...
ten stredny integrovany obvod musis kliestami dat prec.. potom v menu fotoaparatu ti naskoci polozka VOLUME LENSES.... a tam korekcia plus minus... ide to lahko, nic tazke to nie je...
a ja debil som to prepájal krokodílkami na konektor od samospúšte a územnenie na sánky
stredna cocka sa musi vysrobovat. Na to treba 34ku golu a s prstencovym klucom drzat kontru. Lepsie sa to robi vo vacsom zveraku.
a ja debil som to prepájal krokodílkami na konektor od samospúšte a územnenie na sánky
spravaj as prosim ta ako profesional, nie ako amater.. ta stredna skola ti asi nic nedala.. keby si nebol kreslil p.ce po laviciach tak by si to bol vedel.... ;)
stredna cocka sa musi vysrobovat. Na to treba 34ku golu a s prstencovym klucom drzat kontru. Lepsie sa to robi vo vacsom zveraku.
no Danko mal by si ako spravny technikm vediet, ze velkost 34 je nestandartna, to by si Nikonaci nemohli dovolit ked uz ich canon tak bije... robi sa to 33kou, a malo by to ist udrzat v ruke.. keby si pravidelne onanoval, mal by si silne zapastie... ako ja.. tak to udrzis.. ale toto je stary sposob ladenia, na KEMBRIDZI to robime uz len elektro cestou..
spravaj as prosim ta ako profesional, nie ako amater.. ta stredna skola ti asi nic nedala.. keby si nebol kreslil p.ce po laviciach tak by si to bol vedel.... ;)
a ty si moc srandu nerob si nepozeral správy liga proti východniarom :) :) :)
jes ja si myslím že normálne odpovedať sa nedá keď sa normálne nepoloži otázka preto som sa pýtal či nemyslel kalibráciu
tazko povedat..ladi sa radio, motor na aute...clovek s D300 by sa mal vediet minimalne vyjadrovat nehovoriac o poznani manualu, ktory nie je pisany odborne ale jednoducho a polopatisticky...kupim si mercedes a budem sa pytat, ako mam otvorit kufor? tiez nie...
tazko povedat..ladi sa radio, motor na aute...clovek s D300 by sa mal vediet minimalne vyjadrovat nehovoriac o poznani manualu, ktory nie je pisany odborne ale jednoducho a polopatisticky...kupim si mercedes a budem sa pytat, ako mam otvorit kufor? tiez nie...
keď máš mercedes a nevieš ako otvoriť kufor, tak sa opýtaj manžela :-)
jemné doladenie objektívu
asi zacnem pit...
http://www.zive.cz/poradna/chtel-bych-byt-hekrem/sc-20-cq-417029/default.aspx?consultanswers=1
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa