forum.digineff.cz/ v časti FOTOGRAFICKÉ POSTUPY - v časti Foceni divoké přirody I , II, III máš tam fotky, postrehy a komentáre (niekedy blbosti a niekdey celkom trefné otázky a odpovede).
Rostislav Stach je perfektny fotograf, stranka tak isto, ale na stranke nie su rady na fotografovanie. vyborna je kniha od tohto fotografa Rostislava Stacha Fotolovy, mam tuto knihu a je to perfektna kniha
potvrdzujem rady su v nej naozaj uzasne... ale pan Stach pocita, ze mas dobry objektiv ... a nejaky ultrazoom, dobry objektiv nie je , tak si dobre premysli, ci chces fotit wildlife
potvrdzujem rady su v nej naozaj uzasne... ale pan Stach pocita, ze mas dobry objektiv ... a nejaky ultrazoom, dobry objektiv nie je , tak si dobre premysli, ci chces fotit wildlife
kniha je pekna a naucna nedalo by sa cosi take dat zohnat v slovencine????a kde to zohnat dik za radu
kniha je pekna a naucna nedalo by sa cosi take dat zohnat v slovencine????a kde to zohnat dik za radu
noo v slovencine, kniha od Filipa Kuliseva, ale tam su väcsinou krajiny...co sa tyka dalsich v slovencine - ale to je kniha skor vseobecne o fotografii: ´Digitálna fotografia - 500 tipov, rád a techník´. je to tiez zaujimava kniha, dost vela som sa z nej dozvedel...pridavam aj foto knihy.
noo v slovencine, kniha od Filipa Kuliseva, ale tam su väcsinou krajiny...co sa tyka dalsich v slovencine - ale to je kniha skor vseobecne o fotografii: ´Digitálna fotografia - 500 tipov, rád a techník´. je to tiez zaujimava kniha, dost vela som sa z nej dozvedel...pridavam aj foto knihy.
a kupit sa da tato kniha - ja som ju kupoval v Panta Rhei v Košiciach a vydava ju Slovart
Pokud chce člověk fotit skutečné wildLife, tak teleobjektiv je základ vždy. Nejčastější ohnisko je 400-500 mm. Na workshopy dostačuje ohnisko 200-300 mm. Schálně se podívejte na www.wildlifephoto.sk čím fotí členové klubu.
Presne tak, pri tomto foteni by som radsej oželil telo fotaku, nevadila by mi ani 450, s ktorou som zacinal, ale objektiv, tam by som do kompromisov urcite nesiel. Ak ta to chyti treba dokupit CANON Canon EF 400mm f / 5.6 L USM Set, alebo 100-400
wild life
www.moosenewsblog.com
www.naturepfoto.cz
forum.digineff.cz/ v časti FOTOGRAFICKÉ POSTUPY - v časti Foceni divoké přirody I , II, III máš tam fotky, postrehy a komentáre (niekedy blbosti a niekdey celkom trefné otázky a odpovede).
super forum,rad ho navstevujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa