Adobe dnes uvoľnila na verejné testovanie BETA verziu pripravovaného Lightroomu 3. Sťahovať môžete na http://labs.adobe.com/technologies/lightroom3/, beta bude funkčná do 30.4.2010.
prve dojmy, dizajn bol super a je to este lepsie, hlavne import fotiek dostal facelift... Rychlost priblizne rovnaka, stale papa dost RAM-ky a CPU jadier :)
prepinanie medzi modulmi, o nieco flexibilnejsie.
Library - fotky priamo na flickr abo inam sa daju publishovat :)
Develop - par kozmetickych uprav, pridali effecty ako vinetaciu, potom zrno, co privitaju blackandwhite-isti
Slideshow - kozmeticke upravy (toto som neskusal moc ani v dvojke :o) )
Print - vsetko po starom + novy layout a kozmeticke vecicky
a hlavne je tam beta camera profile na moje 7D :DDD dufam ze prispeju i iny uzivatelia ze co je new, nech sa netrapim sam :)))))
Jedna drobnosť, ak by ste sa s tým náhodou trápili rovnako ako ja:
Luminance noise reduction je v tejto bete zámerne znefunkčnená, používatelia sa majú zamerať na zmenu algoritmu v Color noise reduction.. :) viď ten link vyššie
Adobe Lightroom 3
prepinanie medzi modulmi, o nieco flexibilnejsie.
Library - fotky priamo na flickr abo inam sa daju publishovat :)
Develop - par kozmetickych uprav, pridali effecty ako vinetaciu, potom zrno, co privitaju blackandwhite-isti
Slideshow - kozmeticke upravy (toto som neskusal moc ani v dvojke :o) )
Print - vsetko po starom + novy layout a kozmeticke vecicky
a hlavne je tam beta camera profile na moje 7D :DDD dufam ze prispeju i iny uzivatelia ze co je new, nech sa netrapim sam :)))))
http://blogs.adobe.com/lightroomjournal/2009/10/lightroom_3_beta_now_available.html
Luminance noise reduction je v tejto bete zámerne znefunkčnená, používatelia sa majú zamerať na zmenu algoritmu v Color noise reduction.. :) viď ten link vyššie
trials.adobe.com/pub/esd/labs/lightroom/lightroom3_b1_win_102109.zip
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa