ahojte
s akym sofwtarom tlacite fotky?
potreboval by som taky cim sa daju tlacit vsetky fotmaty od A4 az po fotky do pasu, oznamiek .....
nejak som nic nenasiel, na upravu pouzivam fightroom ale neprisiel som nato ako jednoduchoa s nim tlacit iba komlikovane :P
Dakujem
neviem ako ostatný výrobcovia ale Canon má k svojim tlačiarňam vydarený softvér aj na toto a volá sa Easy-PhotoPrint. Ako už z názvu vyplýva je veľmi ľahký na obsluhu ;-)
pre lenivca je vsetko komplikovane ;-) ale ked sa trooooosicku do toho pozries, zrazu zistis, ze to az tak komplikovane nie je. to je ako pred skuskou na vyske. pokial to nevies, len sa stazujes, ze je to tazke. ale akonahle pochopis ucivo, nemas dovod na stazovanie sa.
a naj software na tlacenie nejestvuje. existuje len software, ktory vies ovladat a potom je to ten tvoj naj, alebo ten, ktory ovladat nevies.
no akoze nie lenivost tak ked potrebujem vytlacit jednu velku alebo max 2 na jednu stranu ve v ok ale kde napriklad male fotky kde na jednu strenu sa zmesti 20 alebo viac tak nevim ako nastavit nech ich samo rozmiestnit
Tlacenie fotiek naj software
http://www.zoner.sk/software/
a naj software na tlacenie nejestvuje. existuje len software, ktory vies ovladat a potom je to ten tvoj naj, alebo ten, ktory ovladat nevies.
Ale vážne nevzdávaj to!cbojuj ďalej:) Adobe Photoshop Lightroom 2.5 Tam je tlač naozaj veľmi jednoduchá.
p.s.
Jednoduchšie je už snáď len poslať fotky do fotolabu.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa