Pls, robili ste si niekto kalendar cez ten cewe program? Lebo mne z neho sibe :/
Chcem A3 kalendar a v nom stvorcove cb fotky. V moznosti usporiadanie posledne dve posobia tak, ze okienko na fotku vyzera byt stvorcove, lenze po vlozeni fotky mi z nej zrezalo z vysky, sirku nechalo normalnu a neviem, ako a co nastavit, aby mi z fotky nezrezalo. :( A asi maju len kalendare bez mien a sviatkov a taky mi pride nanic.
A keby ze si navrhnem cely kalendar vo fotosope, mesiace aj s menami a vyznacenymi sviatkami skopcim z netu, tak to by ma zas tlac vysla omnoho drahsie :(
Treba vypnut v nastaveniach csetky automaticke vylepsovace. Nakoniac aj tak si robi co chce, takze trba este aj tak kazdu fotku upravit. Kalendare su inac pekne, kvalita dobra. Odporucam.
Ked si nastavis velkost a poziciu ramceka a chces v jeho vnutri pracovat s forkou, tak v hornej liste su ikonky Lupa+ a Lupa-, s ktorymi zoomujes obrazok vo vnutri ramceku.
Jeej, dik za radu. Som nevedela, ze staci len roztiahnut ten ramcek do ktoreho potom vlozim foto tak, aby to bol stvorec a tym padom aj zmensit tu cast s dnami. Len este musim naist, kde sa to da inak, ako tahat myskou, lebo sa neviem presne trafit na rovnake cislo, ako je sirka.
Otvor v hornej liste ´Moznosti´, potom v lavom stlpci ´Editor´ a potom v druhej volbe ´Kalendar´ z comboboxu vyber nastavenie ´Prisposobit velkost ramceka tak, aby ho obrazok optimalne vyplnal´
Toto by malo zabrat, pomer stran ramceka by sa mal prisposobit fotke tak, aby sa z nej bnic neurezalo. Ale inak suhlasim s tym, ze ten program nema bohvieaku ergonomiu ovladania. Ked som robil fotoknihu, tak som sa riadne uklikal...
cewe fotokalendar
Ked si nastavis velkost a poziciu ramceka a chces v jeho vnutri pracovat s forkou, tak v hornej liste su ikonky Lupa+ a Lupa-, s ktorymi zoomujes obrazok vo vnutri ramceku.
Toto by malo zabrat, pomer stran ramceka by sa mal prisposobit fotke tak, aby sa z nej bnic neurezalo. Ale inak suhlasim s tym, ze ten program nema bohvieaku ergonomiu ovladania. Ked som robil fotoknihu, tak som sa riadne uklikal...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa