Som zaciatocnik a rad chodim na prechadzky do prirody moj kompakt mi uz nestaci ale od poslednej prehladky u doktorami zistili ze mam mensi problem so zrakom niektore farby nevidim dobre, lepsie povedane si ich zamienam. Ako chcem si kupit zrkadlovku lenze tak stoji dost a neviem ci to bude dobra kupa ked mam taky problemik co myslite nato?
Mate niekto dake skusenosti?
Pls poradte daco.
Za rozumne odpovede vopred dakujem s pozravom Peter.
Možno by bolo dobré porozprávať sa s lekárom,ako by sa tento tvoj problém mohol vyvíjať do budúcnosti.A podľa toho sa rozhodnúť.Možno by si mohol kúpiť zrkadlovku od ruky,lacnejšie.Predávajú sa všetky druhy.Aj profi aj polo a aj amatérske.Ak potom bude problém s očami predáš ju.Ale tvoj problém s očami nie je taký ,aby si nemohol fotiť.Veď keď pozrieš na fotku,budeš videť presne také farby ako v reale vidíš.A potom po čase, ti fotka pripomenie tú istú atmosféru ktorú si vtedy videl a zažil.
moj byvali riaditel nevidi cervenu farbu, nikdy ju ani nevidel, a predsa foti uz dlhe roky a zatial nemal ziaden problem. Jasme ze nemoze menit farby napr v PS ale pri fotografii ako takej to nie je problem.
moj byvali riaditel nevidi cervenu farbu, nikdy ju ani nevidel, a predsa foti uz dlhe roky a zatial nemal ziaden problem. Jasme ze nemoze menit farby napr v PS ale pri fotografii ako takej to nie je problem.
Moj byvaly riaditel videl len cervenu farbu ...
Otocil by som svoj handycap na prednost. Ciernobiely film, vyvojka, zvacsovak ... Rucne zvacsovana fotka nema chybu. A ak sa naucim vidiet tie podstatnosti, ktore nezavisia od farby, tak som king.
Problem so zrakom
Otocil by som svoj handycap na prednost. Ciernobiely film, vyvojka, zvacsovak ... Rucne zvacsovana fotka nema chybu. A ak sa naucim vidiet tie podstatnosti, ktore nezavisia od farby, tak som king.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa