Chcel by som všetkým popriať NAJ NAj NAJ v poželať nech Vás sprevádza v živote zdravie, vo vzťahoch láska, v práci šťastie a pri foteni dobré svetlo! toto vlákno som založil aby každý mohol/la niekoho pozdraviť a poželať k Vianociam.
Ja uprimne zelam,
vsetkym nickom i vsetkym menam,
aby vela fotili,
a potom objektivne hodnotili,
vela svetla, malo sumu,
i kreativitu do rozumu,
dobre kompo do oka,
a taktiez ´T´ kvalita,
a ked sampus vybuchne,
nech Vam filter nepukne,
no a nech je fotak po ruke
ked sa zaber ponukne...
Aj ja sa pripájam a prajem všetkým aby sa im dostalo čo najviac toho, čo sa nedá kúpiť, t.j. zdravia, lásky.
A akrem toho málo šumu, veľa megapixelov a FPS a dobré svetlo :-)
Aj ja Vám všetkým želám krásne Vianoce plné zdravia a lásky, pokojné sviatky bez práce či školy, pekné foto darčeky pod stromčekom a hlavne veľa dobrého svetla po celý rok ;)
Ja sa takisto pripajam,vsetkym fotografom prajem dobre svetlo,street a wild fotografom jedinecne momenty,nam,kreativcom :)jedinecne napady,ale hlavne vesele Vianoce a stastny Novy rok !
ajja želám vám všetkým krásne Vianoce, hlavne veľa zdravia-to je to najdôležietjšie, potom šťastie lásku, rodinnú pohodu a v neposlednom rade dobré svetlo....ďakujem, že mi tu zatiaľ trpíte moje fotky, a moje blbé otázky a zároveň sa chcem všetkým poďakovať čo mi odpovedali na otázky, aj keď na niektoré blbé ale díky :)
VIANOCE
....ja prajem každému veľa zdravia a šťastia, lásky... ale hlavne, HLAVNE....veľa ponožiek....lebo ponožiek skutočne nikdy nie je dosť :)
Pre Vašich foto spoločníkov mnoho dobrého svetla a málo prachu na snímacích čipoch...
vsetkym nickom i vsetkym menam,
aby vela fotili,
a potom objektivne hodnotili,
vela svetla, malo sumu,
i kreativitu do rozumu,
dobre kompo do oka,
a taktiez ´T´ kvalita,
a ked sampus vybuchne,
nech Vam filter nepukne,
no a nech je fotak po ruke
ked sa zaber ponukne...
Veselé Vianoce a vela (foto)darcekov prajem!!!
A akrem toho málo šumu, veľa megapixelov a FPS a dobré svetlo :-)
http://www.youtube.com/watch?v=3MSGYBZS8d8
A jake-ovi prajem tiež: všetko FASACKE ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3MSGYBZS8d8
A jake-ovi prajem tiež: všetko FASACKE ;)
Odkaz pre Ježiška: už prestaň chodiť okolo môjho domu a pozerať na tú svoju blbú listinu, mňa tam toho roku nemáš! :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa