Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

vyhodna kupa....

KESKOSENI
2010-01-01 19:59:31+01
dnes som na Bazosi nasiel inzerat-http://elektro.bazos.sk/inzerat/2794588/Canon-EOS-5D-Mark-II-Kit-kon-24-do-105mm-IS.php obratom som dostal odpoved-hanks for your mail. My sme so sídlom vo Veľkej Británii, bude vám poštou fotoaparát Vám v prípade záujmu a predpokladaný čas dodania SLOVENSKÁ je 2 pracovné dni. Konečná cena je 900euro. Spracovanie objednávok Musíš sa vrátiť ku mne s underlisted údaje: Celé meno :________________________ Adresa :__________________________ Mesto :_____________________________ PSČ :______________________ Krajina :__________________________ Množstvo :_____________________________ Tel č :___________________________ Po získaní vyššie uvedených informácií si vezmem Canon EOS 5D Mark II Kit s 24 do 105 mm IS na lodné spoločnosti, ktorá je pre UPS Courier Service okamžité dodávky, predpokladaná doba dodania je 2 pracovné dni. Platobné údaje budú zaslané, akonáhle obdržíme Vašu objednávku a svoje plnú adresu. Veríme, že ťa počujem najbližšie. NO NEKUP TO!!!!!

KESKOSENI
2010-01-01 20:00:41+01
hanks for your mail.
My sme so sídlom vo Veľkej Británii, bude vám poštou fotoaparát Vám v prípade záujmu a
predpokladaný čas dodania SLOVENSKÁ je 2 pracovné dni.
Konečná cena je 900euro.

Spracovanie objednávok Musíš sa vrátiť ku mne s underlisted údaje:

Celé meno :________________________

Adresa :__________________________

Mesto :_____________________________

PSČ :______________________

Krajina :__________________________

Množstvo :_____________________________

Tel č :___________________________

Po získaní vyššie uvedených informácií si vezmem Canon EOS 5D Mark II Kit s 24 do 105
mm IS na lodné spoločnosti, ktorá je pre UPS Courier Service
okamžité dodávky, predpokladaná doba dodania je 2 pracovné dni.
Platobné údaje budú zaslané, akonáhle obdržíme Vašu objednávku a svoje
plnú adresu.
Veríme, že ťa počujem najbližšie.

KESKOSENI
2010-01-01 20:01:45+01
http://elektro.bazos.sk/inzerat/2794588/Canon-EOS-5D-Mark-II-Kit-kon-24-do-105mm-I
S.php

KESKOSENI
2010-01-01 20:02:29+01
pre prehladnost som to rozdelil...

conan7
2010-01-01 20:07:22+01
ja sa čudujem že si obetoval nejaké drahé minúty na reakciu na tento inzerát ;)

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()