ok mal som na mysli konkretne tento typ (skusenosti, prax a pod. - majitelov tochto typu) - tak nic
myslis ze co plati pre jeden neplati pre druhy ? vypni vsetky odsumovania a sw vylepsenia obrazu co to ma a zapni sekvencne snimanie....rychlesjie ti to nepojde ;-) jo....maximalne este si tam daj rychlu kartu :) neviem aky buffer ma 420-ka
Ahojte! Dnes som sa sem zaregistroval. Chcem si kúpiť foťák a podľa návodu, ktorí som tu našiel by bol asi ok:OLYMPUS X925
V návode som čítal, že je super ak má min.ohnisko pod 33mm a že keď je 28mm je to super.Tento má 26mm.Dokonca má aj optický aj digi zoom a digi stabilizátor obrazu.Tiež je vraj dobré, ak ´F´ svetelnosť má menšie číslo.tento typ má F=2,6.
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod/1014331/olympus/olympus-x-925/
Dá sa zohnať už za 89.-Eur
Vo foťákoch sa nevyznám.Viete mi niekto poradiť? Casio sa mi pokazil, ale večer, alebo v divadle vôbec nevedel spraviť fotky. Potreboval by som nejaký foťák do 130.-Eur, ktorý má väčšiu svetelnosť a robí dobré fotky napr.divadlo, koncert a pod.Ďakujem za rady!
preboha to si robis srandu, ked chces fotit v divadle, tak potrebujes na to mozno 13000 nie 130eur, potrebujes kvalitne telo s nizskym sumom a rychlim af, najplepsie fullframe a svetelne objektivy najlepsie pevne, len neviem ci si tu nahodov niekto nerobi srandu
ako ti napisal jrfoto...potrebujes dobry vykon pri iso 1600 az 3200 a skla so svetelnostou minimalne 2,8 a to za 89 eur nekupis... ten tvoj ma sidce 2,6 clonu na sirokom konci ale so vzrastajucim zoomom clona stupa az na 5,9 !!! nehovoriac o tom ze mozno maximlane iso400 pouzitelne a s tym sirokym koncom toho vela nenafotis...
ako ti napisal jrfoto...potrebujes dobry vykon pri iso 1600 az 3200 a skla so svetelnostou minimalne 2,8 a to za 89 eur nekupis... ten tvoj ma sidce 2,6 clonu na sirokom konci ale so vzrastajucim zoomom clona stupa az na 5,9 !!! nehovoriac o tom ze mozno maximlane iso400 pouzitelne a s tym sirokym koncom toho vela nenafotis...
obcas mam pocit ze sa tu registruju bud cim dalej hlupejsi ludia, alebo si z nas niekto robi naschval srandu...
obcas mam pocit ze sa tu registruju bud cim dalej hlupejsi ludia, alebo si z nas niekto robi naschval srandu...
asi mas pravdu...len neviem ktora pavda z tych dvoch by sa znasala lespie :) i ked o tej prvej nepochybujem kedze predavam elektroniku a robim s ludmi :)
olympus e-420
- tema je momentalne dokonca aktivna
V návode som čítal, že je super ak má min.ohnisko pod 33mm a že keď je 28mm je to super.Tento má 26mm.Dokonca má aj optický aj digi zoom a digi stabilizátor obrazu.Tiež je vraj dobré, ak ´F´ svetelnosť má menšie číslo.tento typ má F=2,6.
http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod/1014331/olympus/olympus-x-925/
Dá sa zohnať už za 89.-Eur
Vo foťákoch sa nevyznám.Viete mi niekto poradiť? Casio sa mi pokazil, ale večer, alebo v divadle vôbec nevedel spraviť fotky. Potreboval by som nejaký foťák do 130.-Eur, ktorý má väčšiu svetelnosť a robí dobré fotky napr.divadlo, koncert a pod.Ďakujem za rady!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa