mozno tu uz je tato tema neviem.Zaujima ma len to ako sa to presne foti,ci z prioritou clony alebo casu..daco som uz skusal ale fotky su stale prepalene.dik za radu
Jednoducho...:))) ´pomocné barle´....kde nie je možnosť financovať a prevádzkovať slušné Éro , postačí UL.....
Kde nelezú von kvalitné veci uz prvoplanovo , zachráni HDR.......Lekvár viacvrstvovo napatlaný na jedno miesto ....
top program, ktorý sa používa v 90% prípadoch pri ozaj kvalitných HDR je Photomatix Pro.. problém je, že je spoplatnený, dobrá free alternatíva je Picturenaut.. dajú sa s ním dosiahnuť naozaj slušné výsledky.
Hneď, ako tretieho v prvý deň jeho pôsobenia tu.....som sa tuším niekoho zastal komu vynadal ....lebo tam boli nejaké vyhrady na Izička , tak blokoval ajn-cvaj....Ja to vidím tak ,že aj takíto šašo tu má svoje opodstatnenie....mne osobne to spestruje nudu v práci...:)))
Hneď, ako tretieho v prvý deň jeho pôsobenia tu.....som sa tuším niekoho zastal komu vynadal ....lebo tam boli nejaké vyhrady na Izička , tak blokoval ajn-cvaj....Ja to vidím tak ,že aj takíto šašo tu má svoje opodstatnenie....mne osobne to spestruje nudu v práci...:)))
HDR
Kde nelezú von kvalitné veci uz prvoplanovo , zachráni HDR.......Lekvár viacvrstvovo napatlaný na jedno miesto ....
Skoro som už na HDR umelca a jeho psa zabudol...
Aspoň vidíš ako to pomáha :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa