Nasiel som recenziu na tento program a vyzera celkom dobre. Mate s nim uz niekto nejake skusenosti?
http://www.fotografovani.cz/art/fo_upravy/dxoopticspro61.html
Sorry, omylom som odoslal predchadzajuci prispevok. Preco este nie je spojazdnena dodatocna editacia????
OK. Pouzivl som trial verziu toho programu, a bol som velmi spokojny. Je to vysoko profesionalny program, ktory pouzivanu ozaj top fotografii (podla info co mam). Je s nim jednoducha praca, ma skvele zvladnute algoritmy pre RAW a moduly su tiez nieco, co povazujem za nenahraditelne. Fantasticka sprava farieb podla. Spolupracuje s Lr. Urcite odporucam vyskusat trial. Ja uvazujem, ze si ho aj kupim.
Program DxO Optics
OK. Pouzivl som trial verziu toho programu, a bol som velmi spokojny. Je to vysoko profesionalny program, ktory pouzivanu ozaj top fotografii (podla info co mam). Je s nim jednoducha praca, ma skvele zvladnute algoritmy pre RAW a moduly su tiez nieco, co povazujem za nenahraditelne. Fantasticka sprava farieb podla. Spolupracuje s Lr. Urcite odporucam vyskusat trial. Ja uvazujem, ze si ho aj kupim.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa