Ahojte, mám taký problém. Nejako mi nejde spustiť camera raw c adobe bridge. Ale neviem čo tam treba spraviť..
vždy keď sa snažím to otvoriť klikom (alebo teda skratkou CTRL + R) tak my to vyhodí túto priloženú chybu.. :( Prosím pomôžete mi, neviem čo mám spraviť.
Ďakujem
A máš niektorú z týchto verzií PS :´Camera Raw 5.6 update
December 18, 2009
This new version of the Camera Raw plug-in replaces the original one that was installed with Adobe® Photoshop® CS4, Adobe Photoshop Elements 8, and Adobe Premiere® Elements 8 software.
´
pretože na starších nefunguje.
No skúsil som to znovu spraviť tak ako bolo napísané v tom postupe. Ale nepomohlo.. stále to nefunguje..
Neotvorí sa mi Camera Raw.
Ale ak nastavím, že keď 2x kliknem tak mi to otvorí v PSku, ale tam už camera raw fuguje.. tak neviem potom.. čo treba ešte spraviť
Myslel som to trochu inakšie.
Teda či máš kompatibilnú verziu PSka. Pretože Camera Raw 5,6 je plne funkčná len od PS CS4 a vyššie, PS El.8 a Premiere El.8 .
mne to tiez nejde rozbehat.. dosiel niekto na to co s tym? photoshop ide bridge nejde.. mam 50d a camera raw som skusal aj novy 5.1 aj stary 4.6 a nic.. nerozumiem..
Adobe Camera Raw v adobe bridge CS4
December 18, 2009
This new version of the Camera Raw plug-in replaces the original one that was installed with Adobe® Photoshop® CS4, Adobe Photoshop Elements 8, and Adobe Premiere® Elements 8 software.
´
pretože na starších nefunguje.
http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4624
ale asi áno. ale pre istotu skúsim ešte raz nainštalovať
Neotvorí sa mi Camera Raw.
Ale ak nastavím, že keď 2x kliknem tak mi to otvorí v PSku, ale tam už camera raw fuguje.. tak neviem potom.. čo treba ešte spraviť
Teda či máš kompatibilnú verziu PSka. Pretože Camera Raw 5,6 je plne funkčná len od PS CS4 a vyššie, PS El.8 a Premiere El.8 .
Nepoužívaš starší Bridge?
Ešte je tu jedna možnosť - nelegálny PS :-)
Ešte je tu jedna možnosť - nelegálny PS :-)
skúsim teda oficiálnu podporu adobe..dík za rady
tak to ma nenapadlo..
teda musím vyskúšať na 32 bit.dík za radu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie