Fórum » O FOTOGRAFOVANÍ

Paralympiáda - musíte vidieť

fuuzi
2010-03-18 08:16:04+01
Zdravím, o tomto by bolo dobré napísať článok, ale mne to moc nejde a neviem ako mám dať portálu tip (keďže na iné príspevky písane priamo ľuďom som ani nedostal odpoveď). http://www.boston.com/bigpicture/2010/03/2010_winter_paralympics.html

Dominik Bugár
redakcia ephoto.sk 2010-03-18 13:43:11+01
Áno, na tom linku sú fakt výborné fotky, oplatí sa pozrieť.
Ale vyslovene písať k tomu článok nebudeme... neviem, čo by sme písali, tie fotky hovoria sami za seba.

wayne
2010-03-18 15:48:25+01
napisat clanok? o fotkach? ci o paralympiade? alebo o com by mal ten clanok byt? o emociach ktore by mali fotky vyvolavat pretoze ide o hrdinske vykony sportovcov? je to na hranici sucitu/obdivu. mne to nepride ako vhodna tema na fotoserver, kazdy kto pozna bigpicture si fotky moze pozriet a okomentovat, viem, ze aj odtialto tam chodi dost ludi, a pod samotnym reportom je dostatok priestoru na zanechanie dojmu, vlastne je to to najlepsie miesto...

fuuzi
2010-03-18 18:59:48+01
moja chyba zle som sa vyjadril... skor som mal na mysli nieco v zmysle ako dat do pozornosti nejaku zbierku zaujimavych, dobrych fotografii niekde inde na internete. nieco podobne ako MAJAK - pribeh fotografie na pravej strane. jednoducho predostriet tuto informaciu navstevnikom portalu. sekciu na to som nenasiel. Neviem, ci je niekde na ephoto taka moznost.

Slivka23
2010-03-18 20:25:00+01
Je to úžasné čo človek dokáže, ale aj tak jedna fotka ma v celku pobavila, je to foto označená ako 25. Viem som asik divný, alebo nechápem tomu. Proste tie okuliare ako........(nemam slov)
Nič v zlom.
Čo sa týka fotiek tak sú tam niektoré momenty lepsie ako na normalnej olympiade, aspoň emotívnejšie!

jarosujo
2010-03-18 20:31:58+01
Veru bigpicture ponuka nadherne fotky - skoda len, ze tam nie su udaje, cim to bolo fotene.

Yamismo
2010-03-18 20:40:51+01
príspevok od: Dominik Bugár
Áno, na tom linku sú fakt výborné fotky, oplatí sa pozrieť.
Ale vyslovene písať k tomu článok nebudeme... neviem, čo by sme písali, tie fotky hovoria sami za seba.
Ked uz sme pri tom, poznate stranku fstoppers.com? Myslim, ze by stala za tip dna :)

lu_boss
2010-03-18 20:47:50+01
...to aby hluchy vedel, ktory je navadzac :-)
Ta fotka je super.

velecky
2010-03-19 09:52:25+01
tam súťažia nielen celkom nevidiaci, ale aj ľudia s poškodeným zrakom - oni čiastočne vidia. Tak majú všetci súťažiaci rovnaké okuliare, aby sa zotreli rozdiely v stupni poškodenia zraku. Napodiv, aj v paralympiáde sa robia podvody, vrátane dopingu. V Sydney vyhrali basketbal mentálne postihnutých Španieli - z 12 hráčov boli 10 celkom zdraví. Myslím, že tu kategóriu nakoniec celkom zrušili, práve kvôli podvodom.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()