Zdravím, o tomto by bolo dobré napísať článok, ale mne to moc nejde a neviem ako mám dať portálu tip (keďže na iné príspevky písane priamo ľuďom som ani nedostal odpoveď). http://www.boston.com/bigpicture/2010/03/2010_winter_paralympics.html
Áno, na tom linku sú fakt výborné fotky, oplatí sa pozrieť.
Ale vyslovene písať k tomu článok nebudeme... neviem, čo by sme písali, tie fotky hovoria sami za seba.
napisat clanok? o fotkach? ci o paralympiade? alebo o com by mal ten clanok byt? o emociach ktore by mali fotky vyvolavat pretoze ide o hrdinske vykony sportovcov? je to na hranici sucitu/obdivu. mne to nepride ako vhodna tema na fotoserver, kazdy kto pozna bigpicture si fotky moze pozriet a okomentovat, viem, ze aj odtialto tam chodi dost ludi, a pod samotnym reportom je dostatok priestoru na zanechanie dojmu, vlastne je to to najlepsie miesto...
moja chyba zle som sa vyjadril... skor som mal na mysli nieco v zmysle ako dat do pozornosti nejaku zbierku zaujimavych, dobrych fotografii niekde inde na internete. nieco podobne ako MAJAK - pribeh fotografie na pravej strane. jednoducho predostriet tuto informaciu navstevnikom portalu. sekciu na to som nenasiel. Neviem, ci je niekde na ephoto taka moznost.
Je to úžasné čo človek dokáže, ale aj tak jedna fotka ma v celku pobavila, je to foto označená ako 25. Viem som asik divný, alebo nechápem tomu. Proste tie okuliare ako........(nemam slov)
Nič v zlom.
Čo sa týka fotiek tak sú tam niektoré momenty lepsie ako na normalnej olympiade, aspoň emotívnejšie!
Áno, na tom linku sú fakt výborné fotky, oplatí sa pozrieť.
Ale vyslovene písať k tomu článok nebudeme... neviem, čo by sme písali, tie fotky hovoria sami za seba.
Ked uz sme pri tom, poznate stranku fstoppers.com? Myslim, ze by stala za tip dna :)
tam súťažia nielen celkom nevidiaci, ale aj ľudia s poškodeným zrakom - oni čiastočne vidia. Tak majú všetci súťažiaci rovnaké okuliare, aby sa zotreli rozdiely v stupni poškodenia zraku. Napodiv, aj v paralympiáde sa robia podvody, vrátane dopingu. V Sydney vyhrali basketbal mentálne postihnutých Španieli - z 12 hráčov boli 10 celkom zdraví. Myslím, že tu kategóriu nakoniec celkom zrušili, práve kvôli podvodom.
Paralympiáda - musíte vidieť
Nič v zlom.
Čo sa týka fotiek tak sú tam niektoré momenty lepsie ako na normalnej olympiade, aspoň emotívnejšie!
Ta fotka je super.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa