Pozdravujem,
asi niektorí potrebujete často prezentovať svoje fotografie. Ako riešite prezentovanie klientovi? Euroobal a zakladač aj ked kvalitný sa mi začína zdať nevkusný. Máte aj portfolia v rozmere A3 alebo A2? práve uvažujem nad zhotovením portfólií 20 x 20 + A4 a A3 a chcem sa poradiť...
no ja nosim klasicke vytlacene A4+ fotografie len tak volne, v takych luxusnych doskach ... kedze su fotky na hrubsom papieri, tak vyzeraju dost reprezentativne... nevyhoda je v tom, ze ked si to kliet pozera, tak sem tam ostane otlacok, ci dojde k poskodeniu.
tiež vrelo odporúčam Henzo. Je síce trochu drahší no kvalitný a nevypadá jak šanón na euroobaly. Do vnútra používam elektrostatické zakladače, je to praktické, kvalitné ale zas nie moc lacné ;-)
no ja nosim klasicke vytlacene A4+ fotografie len tak volne, v takych luxusnych doskach ... kedze su fotky na hrubsom papieri, tak vyzeraju dost reprezentativne... nevyhoda je v tom, ze ked si to kliet pozera, tak sem tam ostane otlacok, ci dojde k poskodeniu.
no nemyslím že slušný zakladač a číre euroobali v bežnej prevádzke niekoho urazia, teda ak nemáš exkluzívnych klientov.
ale vsak som jak sedlák (a ešte z NR:) idem pogoogliť to Henzo, - mal som od nich zopár albumov ale obyč na fotky a neboli nič moč:( (tie volne hodene fotky su dobre ked si to pozerajú dvaja traja ludia naraz..) musím dačo vymyslieť a ked sa uhradi faktura tak šup do teho.
Produkty Henzo sa pred par rokmi predavali takmer vsade, kde mali albumy. Profesionalne albumy, booky a pod. boli na objednavku. Bohuzial si nepamatam kto ich dovazal. V starej robote ale boli u nas aj s ukazkami.
aj u nás v BB ich majú. Henzo zakladač vo fotoslužbe pod tržnicou v meste a tie elektrostatické fólie vo Fuji na Dolnej, tam kde sme po stretnutí klubu sedeli ;-)
takže asi mam riešenie - asi si to dam urobiť namieru v knihviazačstve - dosky - dierkovačom diera do fotiek (biele okraje ak sa bude hodiť) a väzba skrutky nech to je rozoberateľné (podobne akymi sa skrinky spájajú). a na to cele ešte feši krabicu by bodlo...
aj u nás v BB ich majú. Henzo zakladač vo fotoslužbe pod tržnicou v meste a tie elektrostatické fólie vo Fuji na Dolnej, tam kde sme po stretnutí klubu sedeli ;-)
to su tie folie čo sa davaju na svadobne albumy často a robia sa pod nimi vzduchove bubliny?
to su tie folie čo sa davaju na svadobne albumy často a robia sa pod nimi vzduchove bubliny?
nie nie, fólia je to taká ako stiroflexová no pevná, medzi ňou je čierny kartón a vďaka elektromagnetickej sile sa spojí k sebe. Vzduch nemá šancu fólia ho jednoducho vytlačí. Aj vďaka tomu máš problém niekdy odtiaľ odlepiť fotku, proste ju drží podtlak. Je to dobré riešenie no trochu drahšie, žiaľ už dávnejšie som ho nekupoval a tak neviem aktuálne ceny a ani to či sa robí aj A3
nie nie, fólia je to taká ako stiroflexová no pevná, medzi ňou je čierny kartón a vďaka elektromagnetickej sile sa spojí k sebe. Vzduch nemá šancu fólia ho jednoducho vytlačí. Aj vďaka tomu máš problém niekdy odtiaľ odlepiť fotku, proste ju drží podtlak. Je to dobré riešenie no trochu drahšie, žiaľ už dávnejšie som ho nekupoval a tak neviem aktuálne ceny a ani to či sa robí aj A3
ako sa daju dat fotky a4 do euroobalu ? teda ako riesite to ze tie fotky su realne dlhsie ako je dlzka euroobalu ? proste ich orezete ? ci ako ? ci len ja mam vacsie fotky ako a4 ? :D
Portfólio A5 A4 A3?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa